Sios ’61 B1 wint op toernooi Oost Arnhem

Foto: Sios '61

VELP/ARNHEM – Zaterdag 22 juni speelde Sios ’61 B1 op het jeugdkorfbaltoernooi bij Oost Arnhem. Het was een prachtige dag.

Het was niet alleen een zonnige dag, het was ook een gezellige dag en ook het korfbal van de B1 van de club uit Velp was deze dag erg goed.

Het team bestond uit alle spelers van de B1 aangevuld met 2 spelers van de C1, Nick en Ruben. Zij hebben beide heel goed hun best gedaan en met enkele scores ook bijgedragen aan de overwinningen. De sfeer in het team is super. Het maakt niet uit wie de doelpunten maken, want winnen doe je met zijn allen.

Na 5 overwinningen moest er in de laatste wedstrijd gespeeld worden tegen de nummer 2 uit de poule: Rood-Wit. Het spel ging op en neer. Het was erg spannend. De spelers waren moe na zo’n lange dag maar ze hadden een uitstekend doorzettingsvermogen.

Met enkele mooie scores werd ook de laatste wedstrijd gewonnen met 6-3. Sios kon de eerste prijs van de B-poule ophalen. Een dikverdiende prijs voor dit geweldige team.

De complimenten zijn er ook voor de organisatie van het toernooi.

Het nieuws van rheden.nieuws.nl gemakkelijk volgen? Like dan ook onze Facebookpagina, volg ons op Twitter of LinkedIn en Instagram of krijg gratis onze dagelijkse of wekelijkse nieuwsbrief.

X

Meld je nu aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden

0