Jeugdkampioenen Rheko gehuldigd

Foto: Rheko

RHEDEN – Zaterdag 12 oktober 2019 heeft korfbalvereniging Rheko haar kersverse jeugdkampioenen in het zonnetje gezet in clubgebouw De Korf in Rheden.

Rheko E3

Op woensdag 9 oktober werd Rheko E3 kampioen door op eigen veld Duko E1 te verslaan met 4-0. Een geweldige oververwinning! De trainers en coaches van E3 zijn Julia, Lisa en Sophie. De spelers zijn: Jaylee, Sophie, Lisa, Noëlle, Jesper en Rudmer.

(tekst gaat verder onder de foto)

Rheko E3

Rheko C1

Zaterdag 12 oktober werd thuis gewonnen van Oost Arnhem met 9-5 en daardoor werd C1 kampioen. Samen met Devinco eindigden zij bovenaan met 10 punten. Een prachtig resultaat! Onder leiding van Eloy, Karlijn en Ellen wordt er fanatiek getraind en dan zie je het resultaat: kampioen worden. De spelers zijn: Julie, Lieke, Linda, Mara, Marit, Ivo, Luuk, Sam, Thijs en Mees.

Rheko B1

Ook zaterdag 12 oktober werd Rheko B1 kampioen, maar eigenlijk waren zij dat al. Er werd geen enkele wedstrijd verloren en met een gemiddeld doelsaldo van 20 kun je trots zijn. De trainers/coachges van B1 zijn Marco en Maarten. De spelers zijn: Babette, Dominique, Kim, Sanne, Simone, Jesse, Marijn, Nick, Stijn en Wesley.

Gefeliciteerd kampioenen!

Rheko B1

Het nieuws van rheden.nieuws.nl gemakkelijk volgen? Like dan ook onze Facebookpagina, volg ons op Twitter of LinkedIn en Instagram of krijg gratis onze dagelijkse of wekelijkse nieuwsbrief.

X

Meld je nu aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden

0