Sios ’61 A1 en B1 kampioen

Foto: Sios'61

VELP – Zaterdag 26 oktober vierden de teams A1 en B1 van korfbalvereniging Sios’61 uit Velp hun kampioenschap.

In de eigen sportkantine op sportpark Overhagen kregen alle spelers een welverdiende beker om vervolgens gezamenlijk te genieten van heerlijke frietjes met snacks. Het was een leuk veldseizoen met mooie en spannende wedstrijden.

In de ochtend werd nog de laatste wedstrijd gespeeld door Sios’61 B1 uit tegen Kvz uit Zutphen. De wedstrijd begon veelbelovend. De bal werd goed rondgespeeld en er werd lekker gespeeld. Er werd alleen nog niet gescoord. Nadat Kvz het eerste doelpunt had gemaakt, scoorde Sios ook. Het spel bleef goed verzorgd. Veel kansen werden gecreĆ«erd.

Omdat niet alle kansen werden benut en ook de tegenstander scoorde bleef het tot het einde nog spannend. Uiteindelijk werd verdiend gewonnen met 11-13.De bloemen en felicitaties waren voor het hele team. Met een lekkere versnapering, een overwinning en het kampioenschap op zak ging het team terug naar Velp. Daar werden de spelers gehuldigd.

Komende week wordt nog buiten op het veld aan de Rietganssingel in Velp getraind. Begin november start het zaalseizoen en trainen en spelen de teams in de Dumpel in Velp. Heb je interesse, dan kan je altijd komen kijken en meetrainen op dinsdag of vrijdag van 19.00 tot 20.00 uur. Meer informatie staat op www.sios61.nl

X

Meld je nu aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden