Eerste winst zaal Sios ‘61

VELP – Zaterdag 23 november speelde Sios ’61 haar tweede thuiswedstrijd in de zaalcompetitie. Tegen Devinco uit Deventer startten de korfballers moeizaam, maar werd er wel gewonnen.

De ploeg uit Velp zit wat ruimer in de spelers doordat er een goede combinatie is gemaakt van jongere en oudere spelers. Hierdoor kon met een andere opstelling worden begonnen. Sios ’61 moest hier vanaf het begin van de wedstrijd wel aan wennen. Kansen werden in het begin niet benut. In de loop van de eerste helft trok Sios het initiatief naar zich toe, wat resulteerde in een 4-3 ruststand.
Na de pauze kwam Sios duidelijk beter voor de dag. Door goede keuzes en betere schoten vond de thuisclub de korf makkelijker, waardoor de voorsprong groter werd groter. Devinco kwam er de in de tweede helft niet meer aan te pas: na 7-4 en 12-6 werd de eindstand 16-8 bereikt. De Velpse ploeg speelde zuiver en verdedigde goed. Na lang blessureleed kon ook een jeugdspeler minuten maken.
Sios ’61 heeft na drie wedstrijden nu drie punten en staat daarmee op de tweede plaats in de ranglijst. Volgende week is er een uitwedstrijd tegen KVZ uit Zutphen.
Foto’s/bijdrage: Sios’61/E. Damen
Op de hoogte blijven van ons laatste nieuws via Facebook? Klik HIER en druk op “Vind ik leuk”. Liever via Twitter? Volg ons via @HetRhedenNieuws
Klik HIER wanneer u zich wilt aanmelden voor de nieuwsbrief.