Sios ’61 verliest in Wageningen

WAGENINGEN / VELP – Het is de korfballers van het Velpse Sios ’61 niet gelukt hun tweede wedstrijd in de zaalcompetitie te winnen. De ploeg ging met 15-9 onderuit in Wageningen.

Het was de Velpenaren al bekend dat Wageningen beschikt over een jonge en fysiek sterke ploeg. Vanaf de start was het voor beide ploegen zoeken, wat leidde tot lange aanvallen zonder dat er veel gescoord werd. Tot de rust kon Sios goed meekomen, al stond het wel steeds tegen een kleine achterstand aan te kijken. Met 6-5 zocht de spelers de thee op.
Na de pauze werd Sios echter overrompeld door Wageningen. Binnen no-time werd tweemaal gescoord. De ploeg uit Velp probeerde de aansluiting te houden, maar door de haast ging men niet beter spelen. De aansluiting bleef uit. Na een korte opleving halverwege de tweede helft, besliste de thuisploeg in de slotfase de wedstrijd: 15-9.
De ploeg uit Velp blijft na twee wedstrijden steken op één puntje. Volgende week staat een thuiswedstrijd tegen Devinco uit Deventer op het programma.
Op de hoogte blijven van ons laatste nieuws via Facebook? Klik HIER en druk op “Vind ik leuk”. Liever via Twitter? Volg ons via @HetRhedenNieuws
Klik HIER wanneer u zich wilt aanmelden voor de nieuwsbrief.