Sios speelt gelijk in zaal

VELP – Voor de korfballers is de competitie in de zaal gestart. Sios ’61 begon met een gelijkspel tegen SEV uit Zelhem.

Het was wel even wennen voor de ploeg uit Velp. In de zaal en voor het eerst op zaterdag speelde. Ondanks dat was het begin van de wedstrijd voor Sios, de 2-0 stond al snel op het scorebord. Door goede rebounds verkleinde SEV de marge echter snel: 2-1, maar Sios profiteerde vervolgens weer door slordig uitverdedigen van de Zelhemmers. De eerste helft vertoonde een slordig spelbeeld er waren veel kansen voor beide ploegen, maar door onzuiverheid scoorden beide ploegen matig. Met 6-4 voor de thuisclub gingen de speler aan de thee.
SEV kwam sterk terug uit de kleedkamer, het werd direct 6-5. De ploeg uit Velp bleef geconcentreerd en probeerde met lange aanvallen te scoren. Dit lukte deels maar SEV was een taaie tegenstander en scoorde mee. Door wat twijfelachtige beslissingen van de scheidsrechter, kwam de ploeg uit Zelhem  in de slotfase langszij 10-10. Het einde van de wedstrijd was spannend en aan beide kanten nog wel wat kansen, maar geen scores meer. SEV liet de kans op een zege liggen door in de slotfase een strafworp te missen.
De start van de zaal competitie is een feit, de Velpse ploeg is nu een combinatie van jeugd en routine. Zaterdag 16 november speelt Sios ‘61 een uitwedstrijd in en tegen Wageningen.
Op de hoogte blijven van ons laatste nieuws via Facebook? Klik HIER en druk op “Vind ik leuk”. Liever via Twitter? Volg ons via @HetRhedenNieuws
Klik HIER wanneer u zich wilt aanmelden voor de nieuwsbrief.
Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen