Tonny van Elferen Groen-, Grond- & Infratechniek B.V. nieuwe hoofdsponsor TTV Slagvaardig

Foto: TTV Slagvaardig

RHEDEN – Het was een donkere dag voor TTV Slagvaardig, die bewuste 29 december 2017. Op die dag vloog de opslagplaats van de tafeltennisclub namelijk in brand.

In die opslagplaats werden ieder jaar spullen opgeslagen voor de bekende Paasrommelmarkt van TTV Slagvaardig, waar de tafeltennisclub belangrijke inkomsten uit verwerft. Het resultaat was op dat moment onverkoopbare spullen, maar ook geen opslagplaats meer. Bijna drie jaar heeft de tafeltennisclub spullen voor de rommelmarkt opgeslagen in het eigen clubgebouw, maar dat werd op een gegeven moment een onhoudbare situatie.

De tafeltennisclub is toen op zoek gegaan naar de mogelijkheid om zelf een zeecontainer aan te schaffen die nabij het clubgebouw kon worden geplaatst, maar het prijskaartje gaf de nodige hoofdbrekers.

Gelukkig kwam de tafeltennisclub in contact met Tonny van Elferen Groen-, Grond- & Infratechniek B.V., een bedrijf in (sier)bestratingen en tuinaanleg. Eigenaar Tonny van Elferen kwam al snel met het geweldige nieuws om de zeecontainer te sponsoren en zich als hoofdsponsor langer te verbinden aan de tafeltennisclub! Nadat de gemeente Rheden prettig heeft meegewerkt aan de verdere realisatie van de zeecontainer, werd in december 2020 de zeecontainer geplaatst voor het clubgebouw.

TTV Slagvaardig is Tonny van Elferen Groen, Grond- & Infratechniek B.V. dan ook ontzettend dankbaar voor deze sponsoring en verdere samenwerking!

X

Meld je nu aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden