Open Darttoernooi Dieren: “Onehunderdandeighty!”

DIEREN – In Dieren vond in het weekend van 19 en 20 oktober 2013 het Open Darttoernooi plaats. Op zaterdag hadden al meer dan honderd darters zich aangemeld.

Het Open Darttoernooi is zo’n vier jaar geleden ontstaan nadat vier personen, Jos Peters, Dirk Folkertsma, Wilco Elijzen en Gerty Klaassen, bedachten dat er eens een toernooi diende te komen in Dieren. Genoemden zijn lid van de Dierense Dartvereniging Mooie Bull, die gehuisvest is in gebouw “De Metrononoom” te Dieren. Er zijn leden uit Dieren, Spankeren en omgeving.
aynbfc54blaucbpgjt460tifi
Het Open Darttoernooi begon zaterdagmiddag om 12:00 uur. Gestart werd er met koppels in een poulesysteem. Vervolgens was er de winnaars- en de verliezersronde, elk met een knock-outsysteem. Men kent geen notering qua plaatsing zoals bv 8e,9e, enz. Na het niet winnen van een ronde was de deelnemer uitgespeeld. Er was een leuk bedrag aan prijzengeld en ook een loterij.
e156bnakb0d0oaw5h7xviite5
De organisatie was al op zaterdag zeer tevreden over de opkomst, er hadden zich al tussen de 100 en 120 deelnemers gemeld. “Grote jongens” waren dit weekend ook van de partij : Toni West en Jan Dekker, die nog al eens op de tv te zien is.
Bijdrage en foto’s: Peter de Waard
Op de hoogte blijven van ons laatste nieuws via Facebook? Klik HIER en druk op “Vind ik leuk”. Liever via Twitter? Volg ons via @HetRhedenNieuws
Klik HIER wanneer u zich wilt aanmelden voor de nieuwsbrief.
nq6ffoendp7nt9phr4ikbjnd8
t90vd7yxzhr6bxmv7bztfcnzl
gp8gfer4gxv28wdl3cbqi9y28
Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen