Grandslam tennis in Velp

Foto:

VELP – Op de tennisbanen van TV Beekhuizen in Velp treden van 13 tot en met 21 juli de toptennissers/-sters van de toekomst aan. Zij spelen dan de Windmill Cup, één van de vijf grandslam toernooien voor spelers en speelsters tot en met 14 jaar.

De Windmill Cup  is een categorie 1 toernooi van de Tennis Europe Junior Tour. Veel huidige top-10 spelers, waaronder Federer, Wozniacki, Murray, Tsonga en Sharapova, speelden in hun jeugdjaren deze tour. De Windmill Cup is bovendien een van de vijf grandslam toernooien die de Young Stars Association jaarlijks organiseert voor spelers/speelsters tot en met 14 jaar. Parijs, Nantes, Keulen en Hasselt zijn de andere speelsteden.
De Windmill Cup laat toptennis zien, maar biedt ook een breder venster naar de toekomst door het organiseren van clinics in wijken en op scholen, door het opzetten van milieuprojecten en door samenwerking met UNICEF.
De wedstrijden en clinics zijn gratis te bezoeken. Kijk voor informatie op: www.windmillcup.com
windmillcup-velp-2012-2
(foto’s: Windmillcup)

Op de hoogte blijven van ons laatste nieuws via Facebook? Klik HIER en druk op “Vind ik leuk”. Liever via Twitter? Volg ons via @HetRhedenNieuws
X

Meld je nu aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden

Cookieinstellingen