Foto impressie Veluwezoomtrail 2013

RHEDEN – Een uitdagende trailrunning over de Veluwezoom. Zondag 23 juni was dit mogelijk in de Veluwezoomtrail, een run over onverharde paden over 13, 27 en 52 km.

In 2010 startte het evenement met één afstand, 52 km, en liepen 86 deelnemers de run. In de vierde editie van de Veluwezoomtrail hebben bijna 800 deelnemers het parcours gelopen. In 2012 werd de 27 km toegevoegd aan het programma, dit jaar konden deelnemers voor het eerst inschrijven op de 13 km.
Salomon, specialist in onder meer outdoor-/sportkleding en schoeisel, heeft zich opgeworpen als hoofdsponsor en ondersteunt hiermee vier trailrunning evenementen. Behalve op de Veluwezoom wordt ook gelopen in Zeeland, Limburg en op Ameland. De organisatie benadrukt dat de Veluwezoomtrail niet mogelijk zou zijn, zonder de prettige samenwerking met Natuurmonumenten. De start en finish vond plaats bij bezoekerscentrum Veluwezoom in Rheden.
Klik op de foto voor een impressie van de Veluwezoomtrail bij de start van de drie afstanden en de finish van de 13 km. (Foto’s: Theo Jansen)

De uitslagen worden binnenkort bekendgemaakt op: www.veluwezoomtrail.nl

Op de hoogte blijven van ons laatste nieuws via Facebook? Klik HIER en druk op “Vind ik leuk”. Liever via Twitter? Volg ons via @HetRhedenNieuws
X

Meld je nu aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden

Cookieinstellingen