VOETBAL: SC Veluwezoom strandt in eerste ronde bekertoernooi

VELP / RHEDEN – Het is SC Veluwezoom niet gelukt de tweede ronde van het bekertoernooi te bereiken. Omdat de velden op Sportpark De Pinkenberg nog niet speelklaar zijn, werd de thuiswedstrijd tegen Driel afgewerkt in Driel. Wellicht schuilde hier het extra voordeel van de Drielenaren, ze versloegen de mannen uit Velp met 4-0.

Met deze overwinning verschaft Driel zich een plaats in de volgende ronde.

Van de negen ploegen vanuit de gemeente Rheden die mee speelden in de eerste ronde, speelden ook Worth Rheden en de Dierense Boys zondag 26 augustus hun laatste poulewedstrijd. Worth Rheden verloor met 4-2 bij SHE, de eerste plaats in de poule was al opgeëist door vv Dieren (zo). Dierense Boys daarentegen won de laatste wedstrijd wel, met 3-4 werd De Hoven aan de kant gezet. Zoals verwacht eindigde Baakse Boys als eerste in poule 97.

Zie ook: “VOETBAL: vv Dieren (zo) naar volgende ronde beker”

Doetinchem – Ostrabeke 2-1 / Arnhemse Boys – Dieren (za) 4-2

Eindstand: 1-Doetinchem 3-9, 2-Ostrabeke 3-4, 3-Arnhemse Boys 3-3, 4-Dieren (za) 3-0

Baakse Boys – Loenermark 1-1 / De Hoven – Dierense Boys 3-4

Eindstand: 1-Baakse Boys 3-7, 2-Loenermark 3-5, 3-Dierense Boys 3-4, 4-De Hoven 3-0