Start voetbalschool Balcontrole en v.v. Dierensche Boys

DIEREN – Zondag 25 september is de voetbalschool van Balcontrole in samenwerking met v.v. Dierensche Boys van start gegaan.

DIEREN – Zondag 25 september is de voetbalschool van Balcontrole in samenwerking met v.v. Dierensche Boys van start gegaan.

De voetbalschool geeft haar voetbaltechniek lessen op de zondagmorgen vanaf 10.30 tot 11.45 en is een onafhankelijke voetbalschool die voor iedereen bestemd is in de leeftijdsgroep van 6-15 jaar.

Kinderen uit de regio hebben zich aangemeld voor de technieklessen gebaseerd op de oefenstof van Wiel Coerver. De oefenstof is verder uitgewerkt door de leiding van voetbalschool Balcontrole en in fases opgebouwd.

 

Dat deze methode succesvol is blijkt uit het feit dat Balcontrole reeds 10 jaar actief is, er over het gehele land lokaties zijn en er een recordaantal deelnemers bij betrokken is.

Bovendien is Balcontrole in 2010 uitgeroepen tot beste voetbalschool van Nederland.

 

Afgelopen zondag hebben de deelnemers hun mooie blauwwitte tenue mogen ontvangen. Alle deelnemers stortten zich weer met volle inzet en enthousiasme op de technieklessen. Na 2 lessen en enthousiaste verhalen over hun wedstrijden, is al te zien dat er vooruitgang geboekt is.

V.V. Dierensche Boys is de trotse gastheer en partner van deze professionele voetbalschool.

 

Wilt u eens komen kijken dan bent u uiteraard van harte welkom !

Klik hier voor contactadressen en meer informatie

X

Meld je nu aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden