Diderna/Visser Sloopwerken 1 maatje te groot voor WIKO

DIEREN – De senioren 1 van korfbalvereniging Diderna/Visser Sloopwerken uit Dieren was zondag 17 april, te sterk voor de bezoekers uit Winterswijk. Op sportpark het Nieuwland werd gewonnen met 11-10.

De ploegen gingen de eerste minuten gelijk op maar na ongeveer15 minuten liep de ploeg uit Dieren weg op hun tegenstanders. Diderna/Visser Sloopwerken heeft de hele 1e helft voor gestaan en ging de rust in met een 7-4 voorsprong.

Na rust kwam WIKO sterk terug tot 7-7, Diderna/Visser Sloopwerken miste een aantal open kansen om een duidelijk gat te kunnen slaan. De scorende impuls van WIKO was vrij snel weg en de korfballers uit Dieren wisten weer op 2 punten voorsprong te komen. 3 minuten voor het eindsignaal werd het nog spannend door een doelpunt van WIKO, de spelers van Diderna/Visser Sloopwerken wisten echter het hoofd koel te houden en de wedstrijd uit te spelen waarmee de wedstrijd werd gewonnen.

Sinds het begin van het seizoen heeft de senioren 1 van de ploeg uit Dieren een flinke groei doorgemaakt waardoor de eerste wedstrijden nu worden gewonnen in de 4e klasse.