Wij zoeken uitblinkers voor de Sportverkiezing Rheden!

Foto: Sportbedrijf Rheden

GEMEENTE RHEDEN – De sportverkiezing staat weer voor de deur! Is jullie coach al jaren de drijvende kracht achter jullie team of sportvereniging? Ken jij de uitblinker van jullie team of sportvereniging?

Sportverkiezing

De man of vrouw die zich door weer en wind inzet voor jullie team of sportvereniging? Dan verdient diegene, net als Lennart Oukes (Sportverkiezingen 2015), een sportprijs! Draag hem, haar of het team dan voor en maak zelf kans op een Veldman Sport cadeaubon t.w.v. €50.

Op jou club of vereniging zit vast wel een uitblinker met een inspirerend sportverhaal. Het is vanaf nu mogelijk om sporters, teams, coaches en scheidsrechters voor te dragen.

De categorieën waarvoor sporters kunnen worden aangemeld zijn:

  • Sporter of sportteam van het jaar
  • Sporttalent(en) van het jaar
  • Aangepast sporter of sportteam van het jaar

De eerste 3 verenigingen die een sportheld voordragen ontvangen een Veldman Sport cadeaubon t.w.v. €50. Wees er snel bij! Voordragen kan t/m 1 december a.s. door het voordrachtformulier in te vullen en te mailen naar: [email protected]. Het voordachtformulier kun je downloaden op www.sportbedrijfrheden.nl/sportverkiezing-rheden-2016/ of door HIER te klikken.

Publieksprijs

Alle voorgedragen sporters komen ook in aanmerking voor de Publieksprijs, waarbij ‘het publiek’ de winnaar kiest. Binnenkort komen op www.rheden.nieuws.nl/sportverkiezingen alle verhalen van de voorgedragen sporters te staan, hier kan je ook de verhalen van het afgelopen jaar terugvinden. Je kan dan ook via deze website, vóór 31 december, je stem uitbrengen op jouw favoriete sporter. De sporter met de meeste stemmen wint de Publieksprijs!

Kijk hier voor de criteria per categorie en het reglement 2016. Een vakkundige jury kiest voor de categorieën 2 genomineerden en uit deze genomineerden 1 winnaar.

Het laatste nieuws over de Sportverkiezing is te vinden op http://www.facebook.com/sportbedrijfrheden.

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen