Focus Optiek in Emmastraat te Velp straks nog mooier!

Foto: Polman Opticiens

VELP – Het welbekende Focus Optiek in de Emmastraat te Velp krijgt de komende weken een nieuw interieur, afgelopen week is de aannemer gestart met een flinke verbouwing van de winkel. Ondanks deze verbouwing is de winkel gewoon open en kunnen klanten gewoon geholpen worden.

De verbouwing zal hoogstwaarschijnlijk tot eind juni duren maar over enkele weken zal het nieuwe interieur al zichtbaar zijn en zullen de medewerkers de klanten nog beter kunnen helpen. Het interieur voldoet dan weer aan alle wensen en eisen waaraan een opticien moet voldoen.

In 2016 werd Focus Optiek nog uitgeroepen tot beste opticien van Nederland, toch blijft het bedrijf zoeken naar manieren om klanten nog beter te kunnen helpen en staat service en klantvriendelijkheid bij hen op de eerste plaats.

Focus Optiek - Polman Opticiens

Over Focus Optiek

Bij Focus Optiek vindt u het hele jaar door de laatste nieuwtjes op het gebied van oogmode. Vele internationale topmerken, op exclusieve basis, van trendy tot sportief klassiek.

Zij onderscheidt zich niet alleen door presentatie en een uiteenlopende collectie, maar vooral door de kwaliteit van advies en begeleiding.

Men vindt bij Focus Optiek alles onder één dak, van deskundige oogmeting, nauwkeurige contactlens- aanpassing, bril- en glasadvies tot een gewaarborgde nazorg. Bij ons werken uitsluitend gediplomeerde opticiens, contactlensspecialisten en optometristen.

Bent u op zoek naar iets nieuws op het gebied van oogmode, en hecht u veel waarde aan een gedegen en eerlijk advies, dan bent u bij hen aan het goede adres.

U vindt bij hen een steeds wisselende collectie, dus geen zomer- of wintercollectie, gedurende het hele jaar door komen er bij Focus Optiek nieuwe brillen binnen.

Focus Optiek is onderdeel van Polman Opticiens en is één van de vier winkels, andere vestigingen kunt u vinden in Huissen, Oosterbeek en Elst.

Kijk voor meer informatie op: http://www.polmanopticiens.nl/ en geef ook de Facebookpagina een like: https://www.facebook.com/focusoptiek/?fref=ts

Lees ook:

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen