Aleria Carcleaning komt met een uniek concept!

Foto: Aleria Carcleaning

DOESBURG – In Doesburg aan de Leigraafseweg 15C kunt u tegenwoordig uw auto op professionele wijze laten cleanen en behandelen. Aleria Carcleaning heeft een uniek concept in handen, het aanbrengen van een keramische glascoating op de laklaag.

Een stap verder

Buiten het corrigeren van beschadigingen aan de laklaag, kunt u hier ook terecht voor het reconditioneren en verzegelen van de laklaag. Hierbij kan men kiezen voor een wax of een sealant maar ook nog een stap verder gaan, namelijk het polijsten van de laklaag met een keramische glascoating met een garantie van 2 tot 4 jaar.

Hebt u een oldtimer waar u nog jaren lang mee gezien wilt worden? Een jonge auto (5-8 jaar) die wat lakschade heeft of er dof uit ziet? Dan bent u bij Aleria Carcleaning op de juiste plek. Laat uw oldtimer/auto dan behandelen met deze keramische glascoating!

Bescherming

De keramische glascoating is er in twee vormen te krijgen: “Jade Ice” waarop een garantie van twee jaar wordt gegeven en “Jade Quartz”, waarop maar liefst 4 jaar garantie zit.

Bescherm de lak van uw auto langdurig tegen krassen en geef uw auto een prachtige, diepe glans, door de samenstelling krijgt vervuiling geen kans meer om te hechten aan de lak. Uw auto is daardoor gemakkelijk schoon te houden. Daarnaast is de Puris keramische glascoating “groen”, dat wil zeggen veilig voor mens en milieu.

Eigenschappen van de keramische glascoating van Puris,:

  • Het geeft uw lak een diepe glans;
  • Het biedt de lak bescherming tegen lichte, oppervlakkige krassen. (de glascoating kan niet voorkomen dat er krassen op de lak komen. Het zorgt er wel voor dat er minder snel krassen op de lak komen.)
  • Het product heeft een langdurige houdbaarheid;
  • Het product is “groen” voor mens en milieu;
  • Het zorgt voor nagenoeg geen hechting van vervuiling op de laklaag door de ultra lage wrijvingscoëfficiënt en spiegelgladde oppervlak.

Alex Toebak

“We zijn net begonnen. We zijn op dit moment heel druk met het inrichten van de zaak. We hebben besloten ons te gaan specialiseren in de coatings van Puris. We staan volledig achter het product en we zijn bezig nieuwe markten aan te boren. Onze missie is dat iedereen in de regio straks weet dat je voor kwaliteit bij Aleria Carcleaning moet zijn. De officiële opening van de zaak zal in september plaatsvinden. U bent van harte welkom.”

Houd voor meer informatie de facebookpagina en website http://www.aleria.nl (under construction) in de gaten!

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen