Zuivelhoeve Dieren, een speciaalzaak met een hart voor voedsel

DIEREN – Het Callunaplein is sinds 8 maart 2017 een speciaalzaak rijker, Marcel van der Zwaan is de trotse uitbater van De Zuivelhoeve in Dieren. Kaas, zuivel, noten, luxe chocolade, olijfoliën, balsamico ‘s, lokale biertjes, wijn, nougat en zuidvruchten, alles is er te krijgen.

Met hart voor de zaak en de vele verschillende producten is Marcel een gedreven ondernemer. Marcel was eerst werkzaam in het team van de Zuivelhoeve dat nieuwe winkels opstartte en opende, nu bezit hij er zelf één in Dieren.

Zuivelhoeve-Dieren

In de zaak zijn veel regionale- en streekproducten te vinden zoals bijvoorbeeld Dierens- en Veluws bier, vele speciale kazen zowel binnen als buitenlands en noten die iedere dag vers gebrand worden. De zuivelproducten komen van de eigen zuivelboerderij te Twekkelo in Overijssel. De beste zuivel reikt wat Marcel betreft verder dan ‘alleen gezond en lekker’, die is op alle fronten goed.

Ook tapas en zuidvruchten weten de klanten erg te waarderen. Marcel heeft veel vaste klanten uit Dieren, maar ook inwoners van Brummen en Eerbeek weten zijn zaak steeds beter te vinden, de winkel heeft inmiddels ook een regionale functie aangezien de dichtstbijzijnde andere Zuivelhoeve in Arnhem, Zutphen en Doetinchem te vinden zijn.

Zuivelhoeve-Dieren

Dagelijks worden er voor de winkel overheerlijke specialiteiten uitgestald, loop de winkel eens binnen en laat u verrassen door het grote aanbod van pure en eerlijke lekkernijen.

Ook kunt u bij de Zuivelhoeve terecht voor een heerlijk cadeau! Er zijn diverse cadeaus op voorraad, maar u kunt ook een pakket naar eigen keuze samenstellen. En met de feestdagen voor de deur kunt u ook voor de kerstpakketten en relatiegeschenken bij de Zuivelhoeve terecht. Marcel en het personeel informeren u graag met advies, tips en stellen graag samen met u een smakelijk pakket samen.

Openingstijden:

Maandag t/m donderdag open van 8:00 tot 18:00 uur, vrijdag, koopavond, van 08:00 tot 20:00 uur en zaterdag van 08:00 tot 17:00 uur.

Like ook de Facebookpagina en blijf op de hoogte van het aanbod en de acties.

Klik op de bovenste foto voor meer foto’s.

'
gallery
107210
Met hart voor de zaak en de vele verschillende producten is Marcel een gedreven ondernemer
DIEREN – Het Callunaplein is sinds 8 maart 2017 een speciaalzaak rijker, Marcel van der
https://rheden.nieuws.nl/zakelijk-rheden/107210/zuivelhoeve-dieren-speciaalzaak-hart-voedsel/
2017-10-01T13:26:06+02:00
https://cdn.nieuws.nl/media/sites/280/2017/10/01130729/Zuivelhoeve-Dieren-2017-09-09-16.jpg
Callunaplein, Dieren, Marcel van der Zwaan, rheden.nieuws.nl, Zuivelhoeve, Zuivelhoeve Dieren
Nieuws, Zakelijk