Tactus verslavingszorg opent nieuwe locatie in Dieren

Foto: Attent Zorg & Behandeling

DIEREN – Mensen die iets aan hun leefstijl willen doen, kunnen in Dieren binnenkort terecht bij Tactus. Het bedrijf vindt het belangrijk dat mensen met vragen over hun leefstijl snel en dichtbij terecht kunnen.

Marjon Harbers die namens Tactus op de nieuwe poli aanwezig is:

“We beginnen daarom in Dieren een poli voor iedereen in deze omgeving. We helpen mensen graag met vragen over bijvoorbeeld hun alcoholgebruik en geven ook leefstijltrainingen.”

Goede afloop

Uit onderzoek blijkt dat veel mensen rondlopen met vragen over hun leefstijl; ze hebben moeite om hun drink- of gokgedrag in de hand te houden. Mensen schamen zich vaak voor hun alcoholgebruik en brengen het niet snel ter sprake. “Toch is het van belang dat dit probleem wél ter sprake komt. Als er vroegtijdig iets aan wordt gedaan, is er een grotere kans op een goede afloop,” zegt Harbers.

Tactus is te vinden in het gebouw van Attent (locatie Beverode) aan de Admiraal Helfrichlaan 12 in Dieren. Iedere woensdag zijn er twee medewerkers van Tactus beschikbaar voor individuele gesprekken, maar wordt ook de groepstraining ‘Meer leven, minder drank’ gegeven.

Meer informatie is te vinden op www.tactus.nl/polidieren

 

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen