Producten als Plaatmateriaal, constructiehout en tuinhout. Je vindt het bij Dehoutgroothandel.nl

Foto: Dehoutgroothandel.nl

Dehoutgroothandel.nl onderscheid zich met een ruim assortiment met scherp ingekochte producten. Op de webshop staan diverse hout producten van plaatmateriaal en tuinhout tot constructiehout.

Bij DeHoutgroothandel hoeft u niet lang te wachten op uw bestelde producten. De bezorgtijd voor heel Nederland is slechts 2 a 3 werkdagen waarbij een maximum levertijd van 2 dagen het streefgetal is.

Plaatmateriaal zoals betonplex

Van MDF platen tot Betonplex platen, Dehoutgroothandel.nl heeft het ruim in huis. Een groot assortiment in diverse breedte en lengte afmetingen, maar ook is er een grote keus in diktes. Voor al uw vragen over een bepaalde plaatsoorten en/of toepassingen kunt u terecht bij onze live chat. Hier staan onze productspecialisten voor u klaar. U kunt hier terecht voor prijsaanvragen, informatie over producten, levertijden en meer. Naast betonplex plaatmateriaal en MDF biedt deHoutgroothandel nog veel meer diverse soorten plaatmaterialen, Platen zoals Okoume multiplex, OSB platen, populieren multiplex, spaanplaten, hardhouten multiplex platen, voorgegronde platen en underlayment in diverse afmetingen en diktes vindt u terug onder de categorie plaatmateriaal. Het gehele assortiment van DeHoutgroothandel.nl vindt u terug op de webshop.

Constructiehout zoals vurenhout

Ook in de categorie constructiehout heeft DeHoutgroothandel weer een lang en breed assortiment voor u klaar staan. Vurenhouten planken, balken en nog veel meer. Op aanvraag kan DeHoutgroothandel zelfs balken leveren tot wel 8 meter lang! Latten en tengels zijn al verkrijgbaar vanaf de kleine maat 11x32mm. (Bijna) al het getoonde kwaliteit vurenhout dat de groothandel verkoopt is van C24 kwaliteit. Daarnaast wordt er door de groothandel in hout geen vurenhouten producten verkocht dat niet PEFC of FSC gemerkt is.

Tuinhout

Geïmpregneerde latten, balken en planken. Ze staan allemaal voor u gepresenteerd op de online webshop van de groothandel. Gaat u een veranda of overkapping maken? Dan bent u bij DeHoutgroothandel aan het juiste adres! Met trots wordt er geïmpregneerd tuinhout van de beste kwaliteiten aangeboden. Hiermee wordt bedoeld dat het product niet voor de sier groen is gedompeld, maar ook echt volledig verduurzaamd van binnen is. Bij het verduurzamen van hout is het van belang dat het product tot aan de kern van het product wordt behandeld met het verduurzamende middel. Bij budget tuinhout is het zo dat het middel niet volledig wordt toegepast tot aan de kern van het hout. Hierdoor is het ‘verduurzaamde’ hout niet zo duurzaam als dat het lijkt.
Opzoek naar tuinhout van de beste kwaliteit? Tuinhout wat er over jaren nog steeds perfect bij staat? Bekijk dan eens het Top-line assortiment op DeHoutgroothandel.nl

Bezorging

DeHoutgroothandel.nl levert voornamelijk met de vrachtwagens. Bij kleinere bestellingen worden vaak de bestel-bakwagens in gezet. Na het bestellen van uw bestelling krijgt u direct een persoonlijke mail met daarin uw orderbevestiging en info over de levering. Wanneer uw bestelling is ingepland door de planning, krijgt u per mail het levermoment toegezonden

Tijdens het laden van de producten worden de producten zeer zorgvuldig gecheckt op fouten of eventuele beschadigingen zodat u altijd het juiste en beste product geleverd krijgt.

Voor het volledige assortiment kijkt u op de webshop van DeHoutgroothandel.nl

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen