Corbeek Tweewielers verhuist naar de buren

DIEREN – Al jaren is Corbeek Tweewielers een begrip in het dorp, gelegen in het hart van Dieren, nu gaat het verhuizen, maar niet ver, het betrekt het naastgelegen pand aan de Wilhelminaweg, dus nummer 15B wordt vanaf 29 september nummer 15C.

Voor het kopen van een nieuwe fiets, een 2e handse fiets, een elektrische fiets en natuurlijk ook voor reparatie van uw fiets kunt u straks nog beter bij hen terecht.

Corbeek Tweewielers, de fietsenspecialist voor de regio wordt door de verhuizing groter, beter en heeft nog meer keuze. De zaak staat bekend vanwege het vriendelijke personeel, het advies dat gegeven wordt, desgewenst op maat en de service. Het motto van de fietsenwinkel is en zal blijven: “In de ochtend gebracht, tegen de avond gereed!

Tweewielerwinkel van het jaar

Niet voor niets heeft Corbeek Tweewielers het predicaat Tweewielerwinkel van het jaar 2018 van de gemeente Rheden gekregen. In de werkplaats worden, ter reparatie aangeboden fietsen, vakkundig gerepareerd door vakkundig en gediplomeerd personeel. Niet alleen in Dieren, maar ook in de aangrenzende dorpen maakt het bedrijf gebruik van een haal- en brengservice en zelfs een gratis leenfiets behoort natuurlijk tot de mogelijkheden.

Wee

Corbeek gaat het komende seizoen ook beginnen met de verkoop van een eigen huismerk elektrische fiets, de Wee. Die fiets is mede ontworpen door een bevriende fietsenmaker. “De geometrie van de fietsen is echt super. De Wee heeft een groot accubereik en een ontzettend sterke motor. Het is superkwaliteit voor een goede prijs.”

Occasions

Buiten een zeer groot assortiment aan nieuwe fietsen (A en B merken), zowel stadsfietsen en elektrische fietsen is er ook keuze uit een assortiment aan 2e hands fietsen, allen tegen zeer scherpe prijzen!

Viets&Go

Verder heeft Corbeek Tweewielers ook nog een unieke service in de Fietswereld: Viets&Go: Voor een vast bedrag per maand elke 3 jaar een nieuwe E-bike of fiets met maximale service en onderhoud. Kijk voor meer informatie op: https://www.vietsengo.nl/.

Corbeek Tweewielers, Wilhelminaweg 15C, 6951 BM, Dieren, telefoonnummer 0313 – 845216, http://www.corbeektweewielers.nl/, e-mail: [email protected].

Klik op de bovenste foto voor meer foto’s.

X

Meld je nu aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden