Franke Makelaars wordt Franke & van der Aa Makelaars

Foto: Franke van der Aa Makelaars

VELP – Vanaf oktober zal Franke Makelaars gelegen aan de Rozendaalselaan 5 te Velp haar naam veranderen naar Franke & van der Aa Makelaars.

Sandra van der Aa:

“Met het combineren van deze twee namen wordt de rijke makelaarshistorie samengesmolten met de huidige drijvende kracht achter het kantoor.”

Gevestigde naam

Franke Makelaars is al vele jaren een begrip in Velp en omgeving en staat voor kwaliteit en betrouwbaarheid. Toen Sandra van de Aa vijf jaar geleden het kantoor overnam, wilde ze daarom ook niets aan deze vertrouwde naam wijzigen. Met veel trots voegt zij nu haar eigen naam toe aan het vertrouwde beeldmerk.

Sandra van der Aa:

“Onze huisstijl en website zijn geheel vernieuwd, maar onze service en dienstverlening blijven op het vertrouwde niveau. Ons enthousiasme om uw woonwensen te vervullen, gaat onverminderd door. Ook onder de nieuwe bedrijfsnaam zijn we u graag van dienst bij de taxatie, verkoop, aankoop of verhuur van uw woning en nemen we u alle zorg uit handen. Bent u op zoek naar een actieve en daadkrachtige makelaar die echt de tijd neemt om u te begeleiden bij een woonvraagstuk? Maak dan gebruik van onze ervaring en neem vrijblijvend contact met ons op. Ervaar zelf hoe een klein kantoor groot kan zijn in haar dienstverlening.”

Kijk voor meer informatie op: http://www.frankevanderaa.nl.

X

Meld je nu aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden