Stoelyoga in Rheden

Foto: Yoga Intermezzo

Advertorial – Vanaf donderdag 5 september start Riëtta Veldhuis, gediplomeerd yogadocent en sportmasseur bij Yoga Intermezzo, met Stoelyoga in het Dorpshuis aan het Mr. B. van Leeuwenplein 1-3 in Rheden. Maak kennis met Stoelyoga op 31 augustus op de open dag van het Dorpshuis van 10:00-15:00 uur.

Stoelyoga is de meest laagdrempelige, veiligste en minst belastende vorm van yoga en draagt bij aan een gezond lichaam en het verminderen van gezondheidsklachten. Stoelyoga is voor iedereen haalbaar, ongeacht leeftijd, omvang, lenigheid of conditie. Ook geschikt voor mensen in een rolstoel. Kortom voor iedereen die om wat voor reden dan ook niet in staat is om op een yogamat deel te nemen.

Naast de Stoelyoga verzorgd Riëtta ook “gewone” (hatha) yogalessen in het Dorpshuis in Rheden en in de Dierense Toren in Dieren.

Ook is het mogelijk om een afspraak te maken in haar praktijk aan huis, aan de Steenbakkersweg te Rheden voor o.a. Sportmassage, ontspanningsmassage en Hotstonemassage.

Voor lestijden, aanmelden, verdere informatie of een afspraak kunt u terecht op de website van Yoga Intermezzo www.yogaintermezzo.com of belt u Riëtta op 06-21943199.

stoelyoga

X

Meld je nu aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden