Mag ik mij even voorstellen?

Foto: Lucia afscheid met zorg

ADVERTORIALIk ben Birgit Boer. Nee, geen nieuw gezicht! Maar wel een nieuwe naam. Al jaren ben ik werkzaam als uitvaartverzorger. Ik heb inmiddels veel nabestaanden mogen begeleiden, levensverhalen gehoord en geholpen bij een goed afscheid. Dit heb ik tot nu toe onder de vlag van een grote maatschappij gedaan.

Sinds 1 september is dit veranderd. Nu ga ik zelfstandig verder. Nieuw logo, nieuwe naam maar hetzelfde mens! En natuurlijk met dezelfde passie!

Met oog voor detail en warm hart voor jullie wensen

Het overlijden van een dierbare is ingrijpend en emotioneel. Bovendien moet in korte tijd veel geregeld worden. In zulke moeilijke omstandigheden neem ik de zorg voor de uitvaart bij je uit handen. Dat doe ik met oog voor ieder detail en een warm hart voor jullie wensen. Met naast tranen van verdriet ook ruimte voor een lach.

24/7 bereikbaar. Voor elkaar, samen. Ieder mens is uniek, dus elke uitvaart ook. Een unieke uitvaart, dat begint bij nadenken over wie de overledene was. Het gaat om de persoon die er niet meer is, dat is de basis. Was iemand rustig en introvert, dan zijn er geen toeters en bellen nodig tijdens een uitvaart. Was oma dol op kersenbonbons, dan serveren we die bij de koffie in plaats van het standaard plakje cake. En hield iemand van een feestje en een drankje, dan kan een wijntje in plaats van een kop koffie ook. Goed luisteren en tussen de regels door horen. Maatwerk dus. Over ieder mens valt wat persoonlijks te vertellen.

voorstellenLucía, afscheid met zorg.

De naam Lucía is niet zomaar gekozen.

Lucía is mijn geboortenaam en het betekent ‘Lichtpunt’. Ik doe er alles aan om jouw lichtpunt te zijn in een moeilijke tijd. Wil je weten hoe ik jou door een moeilijke periode help? Of wil je eens nadenken over hoe jouw afscheid eruit komt te zien, hopelijk in de verre toekomst> Neem dan contact met me op. Dat mag altijd. Ook in het weekend of de avond.

Samen staan we sterk.
Luisteren, helpen, er zijn…
Maar tot die tijd: Geniet van het leven!
Zorg goed voor jezelf en je dierbaren.

Lieve groet,
Birgit Boer, Afscheid met zorg.

Loubergweg 44, 6961 EK,  Eerbeek

voorstellen

Het nieuws van rheden.nieuws.nl gemakkelijk volgen? Like dan ook onze Facebookpagina, volg ons op Twitter of LinkedIn en Instagram of krijg gratis onze dagelijkse of wekelijkse nieuwsbrief.

X

Meld je nu aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden