Kikidio Velp: 10 jaar!

Foto: Kikido Velp

VELP – Al 10 jaar biedt Kikidio Velp ondersteuning aan (hoog)begaafde leerlingen en jongeren. 10 Jaar geleden startte eigenaar Krista den Hertog-Heins met Kikidio Velp. 

Tegenwoordig zit Kikidio Velp aan de Prins Hendriklaan in Velp. Een fijne locatie, waar kinderen in groepjes of individueel worden begeleid. Kikidio Velp helpt kinderen met een stuk acceptatie van hun andere manieren van denken en hun andere beleving van de wereld. 

Daarnaast ondersteunt Kikidio kinderen bij het ontwikkelen van hun cognitieve functies, zoals doorzetten, waarnemen, analyseren, breed denken en het beteugelen van impulsiviteit. In groepjes werken zij met uitdagend materiaal aan opdrachten die enig doorzettingsvermogen vragen. Dit heeft een merkbaar effect op hun mate van welbevinden en zelfvertrouwen. 

Afgelopen week was het feestweek bij Kikidio en hebben alle leerlingen van Kikidio gewerkt aan één grote piramide van satéprikkers. Kikidio Velp hoopt nog vele jaren met deze mooie kinderen en jongeren te mogen werken.

Kijk voor meer informatie ook op: http://www.kikidiovelp.nl/

Het nieuws van rheden.nieuws.nl gemakkelijk volgen? Like dan ook onze Facebookpagina, volg ons op Twitter of LinkedIn en Instagram of krijg gratis onze dagelijkse of wekelijkse nieuwsbrief.

Kikido Velp

X

Meld je nu aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden