Vanaf nu ook Lunchmenu bij Restaurant La Padella in Velp

Foto: rheden.nieuws.nl

VELP – Pizzeria La Padella is al sinds jaar en dag een begrip in Velp. Drie jaar geleden opende eigenaar Hidayet Aricagun het naastgelegen restaurant, waar gasten kunnen genieten van de overheerlijke pizza’s en andere Italiaanse gerechten. Vanaf zaterdag 22 februari komt daar een geheel nieuwe lunchkaart bij. Een wens die de heer Aricagun en zijn team al lang koesterden.

Vanaf zaterdag 22 februari 2020 kunnen gasten kennismaken met het lunchmenu van La Padella, dat net als het diner met veel passie, en vooral liefde, wordt klaargemaakt door chef-kok Jochem Hendriks en souschef Jasper Lagemaat. Hierbij staat, net als gasten gewend zijn van het restaurant, de kwaliteit hoog in het vaandel. Er wordt alleen gewerkt met de beste en meest verse ingrediënten.

Wat de lunchkaart van La Padella uniek maakt is dat er wordt gewerkt met lunchplateau’s, keuze uit vlees, vis of vega. Die door gasten gedeeld kunnen worden als zijnde fingerfood, iets dat de lunch tot een gezellige sociale bezigheid maakt. Uiteraard zijn er meer plekken in Velp waar men kan lunchen, maar toch is de insteek van La Padella uniek en kunnen gasten dezelfde kwaliteit verwachten als tijdens het diner. Geen broodje kaas of een uitsmijter, maar een culinaire lunch om volop van te genieten. Dit alles uiteraard in het sfeervol ingerichte restaurant, of, als het weer iets warmer en droger wordt, op een van de twee terrassen, die La Padella rijk is.

Vooralsnog zal La Padella alleen op zaterdag en zondag open zijn van 11:30 tot 15:30 voor de lunch. Maar hier kan in de toekomst verandering in komen als de interesse er is, en gezien het feit dat het restaurant nagenoeg elke avond helemaal vol zit is dit heel goed mogelijk.

Benieuwd geworden? Restaurant La Padella is vanaf 22 februari elke zaterdag en zondag geopend van 11:30 tot 15:30 en is te vinden aan de Rozendaalselaan 12 te Velp.

Voor meer informatie: https://restaurantlapadella.nl/ en op Facebook

(Op de foto: Het team achter Restaurant La Padella (v.l.n.r.) chef-kok Jochem Hendriks, eigenaar Hidayet Aricagun en souschef Jasper Lagemaat)

Het nieuws van rheden.nieuws.nl gemakkelijk volgen? Like dan ook onze Facebookpagina, volg ons op Twitter of LinkedIn en Instagram of krijg gratis onze dagelijkse of wekelijkse nieuwsbrief.

X

Meld je nu aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden