Salon’63: de kapper die naar u luistert!

Foto: Brigitte van Aalten

ADVERTORIAL – Aan de Arnhemsestraatweg 40 in Rheden runt Brigitte van Aalten al sinds 2007 haar knusse kapsalon, genaamd Salon’63. De creatieve kapster heeft in die dertien jaren een aanzienlijke clientèle opgebouwd, die weet wat ze kunnen verwachten bij een bezoek aan Salon ’63: vakmanschap, een luisterend oor en een lekkere kop koffie.

Doordat ze op afspraak werkt, zijn er nauwelijks wachttijden en het knippen, wassen, föhnen, kleuren of permanenten vindt plaats in een gezellige, huiselijke sfeer. Niet alleen vanwege de entourage, maar ook omdat Brigitte oprecht geïnteresseerd is in het wel en wee van haar klanten.

Prijsafspraken worden vooraf bepaald en dure behandelingen zijn uit den boze. Mensen moeten op voorhand weten waar ze aan toe zijn, is haar motto. Ze verstaat de kunst om een kapsel te creëren dat past bij de klant.

Klassiek, modieus of verrassend, ze zorgt dat de klant het kapsel thuis ook gemakkelijk kan bijhouden. Salon’63 is er voor jong en oud, man, vrouw en kind. Kortom, iedereen is welkom aan de Arnhemsestraatweg.

Wilt u het ook eens proberen? U bent van harte welkom!

De eerste knipbeurt kost € 15. Voor meer informatie kijk op www.salon63.nl of bel 06-10323425.

Openingstijden:

  • Din – Don 10-18 uur
  • Woe 13-21 uur
  • Zat 10-13 uur
X

Meld je nu aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden