Genieten van heerlijke kleine gerechten bij Restaurant Postelein

Foto: Restaurant Postelein Velp

VELP – Na al het binnen zitten mogen we vanaf 1 juni gelukkig weer genieten van alle leuke horecagelegenheden in onze gemeente. Vele hiervan zijn al jaren een begrip in Velp en omstreken, andere zijn net begonnen en stellen zich graag aan u voor.

Restaurant Postelein, gevestigd op de Wilhelminastraat nummer 30, opende haar deuren in november vorig jaar. Na een aantal succesvolle maanden sloeg de Corona crisis toe en waren eigenaren Sven Jansen en Charlotte Vollenbrock genoodzaakt de deuren te sluiten.

Sinds één juni zijn de deuren weer open en is iedereen van harte welkom in Restaurant Postelein.

Drijvende kracht achter Postelein is Sven, met een jaren lange ervaring in de catering, en daarvoor werkzaam was in verschillende sterren restaurants. Na tien jaar lang een eigen cateringbedrijf te hebben gehad vond hij het tijd worden voor iets nieuws. Voor meer contact met gasten en deze echt een unieke culinaire ervaring te bieden. Samen met partner Charlotte werd een stijl en concept bedacht dat uiteindelijk zou uitgroeien tot Restaurant Postelein.

“Wij zijn een hoger segment restaurant,” vertelt Sven, “maar wel toegankelijk voor iedereen.” De kaart bestaat uit kleinere gerechten, zowel warm als koud, die perfect gecombineerd kunnen worden en die gasten de kans geven om meerdere gangen te bestellen. Het zijn volwaardige gerechten, alleen wat kleiner. Niet te verwarren met hapjes of tapas.

Naast het restaurant biedt Postelein ook barbecue boxen aan. Perfect voor deze tijd van het jaar. Deze BBQBox bevat alles wat een goed verzorgde barbecue nodig heeft, van (uiteraard) vlees, tot witte chocolade mousse als dessert. Ook hier staat smaak en kwaliteit voorop. Denk bij het vlees niet aan worstjes en fabrieksburger, maar aan diamanthaas en huisgemaakte Angus beef burger.

Benieuwd geworden, kom geruis eens langs en geniet van de smaakcombinaties en verrassende gerechtjes van Restaurant Postelein. Dit alles in een stijlvol ingerichte omgeving, met binnentuin en terras. Gaat u uiteten met het hele gezin of heeft u een zakelijk diner, dan kan Restaurant Postelein de plek voor u zijn. Een plek om u even lekker te laten verrassen en verwennen, en dat alles (uiteraard) met inachtneming van de RIVM regels.

Openingstijden:

  • maandag vanaf 17.00 uur
  • dinsdag gesloten
  • woensdag gesloten
  • donderdag vanaf 15.00 uur
  • vrijdag vanaf 15.00 uur
  • zaterdag vanaf 15.00 uur
  • zondag vanaf 17.00 uur

Voor meer informatie: http://restaurantpostelein.nl/.

Het nieuws van rheden.nieuws.nl gemakkelijk volgen? Like dan ook onze Facebookpagina, volg ons op Twitter of LinkedIn en Instagram of krijg gratis onze dagelijkse of wekelijkse nieuwsbrief.

X

Meld je nu aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden