Kerstshoppen bij De Heeren van Rheden

Eigenaren Harm en Maurice
Foto: Heeren-van-Rheden

ADVERTORIAL – Sinds 4 oktober 2018 bevindt zich de woonwinkel De Heeren van Rheden, in het pittoreske dorpje Rheden, beneden aan de voet van de Posbank. Onlangs hebben de eigenaren hun 2-jarig bestaan gevierd.

Zij richten zich op interieur, grote groene kamerplanten, sfeer en meer. De woonstijl van de winkel is een mix van landelijk- en industrieel wonen.

De afgelopen weken is hard gewerkt om deze sfeervolle woonwinkel om te toveren in een gezellige kerstsfeer, om de donkere dagen weer wat licht te geven! Uiteraard is er alles aan gedaan om uw bezoek aan de woonwinkel zo veilig mogelijk te laten verlopen in deze Coronatijd.

Samen staan we sterk!

Omdat het personeel en de eigenaren van De Heeren van Rheden altijd de verbinding zoeken tussen andere ondernemers, hebben zij een spandoek laten maken voor op de rotonde van Strijland, opgang Posbank, Schietbergseweg. Om de plaatselijke horeca te steunen hebben zij hen vermeld op het spandoek en proberen ze op deze manier het afhalen en laten bezorgen van hun producten te promoten! (dit spandoek wordt volgende week geplaatst, bericht volgt)

Kijk voor meer informatie ook op: https://www.deheerenvanrheden.nl/ http://www.facebook.com/deheerenvanrheden, De Heeren van Rheden – Groenestraat 47 – 6991 GC Rheden, tel: 06 1143 6765

Het nieuws van rheden.nieuws.nl gemakkelijk volgen? Like dan ook onze Facebookpagina, volg ons op Twitter of LinkedIn en Instagram of krijg gratis onze dagelijkse of wekelijkse nieuwsbrief.

X

Meld je nu aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden