Ristorante Rossetti Velp opent ‘walk-in buffet’

Foto: ristorante Rossetti Velp

VELP – Vanaf vrijdag 13 november 2020 opent Ristorante Rossetti te Velp een ‘walk-in buffet’. Kant en klaar, huisgemaakt Italiaans eten voor een leuk prijsje! De lange tafel in het restaurant is bedekt met rood-geruite tafelkleedjes, en de warmhouders staan al klaar.

‘Creatief zijn’

In deze Coronatijden moeten horecaondernemers creatief nadenken, en alles proberen om het hoofd boven water te houden. Zo bedacht Gigi, een van de eigenaren van Ristorante Rossetti een ‘walk-in buffet’ te beginnen. Naast afhalen en bezorgen van het vaste menu kunnen mensen nu ook kant en klaar eten meenemen van het warme buffet.

Ristorante Rossetti Velp is open van dinsdag t/m zondag van 17.00 uur tot 22.00 uur, vrijdag 13 november zal het walk-in buffet beginnen. Ze zetten de buffetgerechten op de website onder het kopje home -> nieuws en op de Facebookpagina.

Hoe werkt het

In de volledige breedte van het restaurant staat een lange tafel, mensen komen door de hoofdingang binnen, daar hebben zij een contactloze handdesinfectiespray, lopen langs het buffet, en via de 2e voordeur, bij de ijssalon, gaat u weer naar buiten. Op 1,5 meter afstand binnen is er ruimte voor 6 gasten tegelijk. Het personeel staat aan de andere kant van de tafel met mondkapjes en handschoenen. Zij scheppen voor de gasten de bakken vol. Er kan contactloos met PIN worden afgerekend. Het buffet is alleen op deze manier te koop, de buffetgerechten worden niet thuisbezorgd. Ristorante Rossetti verzoekt gasten ook een mondkapje te dragen.

‘Crisis ook overleefd’

Op 21-jarige leeftijd begonnen Gigi en zijn vrouw Lea, midden in de crisis in 2012, Ristorante Rossetti. “We zijn vanaf 0 begonnen, hard werken, liefde in de zaak steken en creatief zijn, dat kunnen wij als geen ander” vertelt Lea trots. “We doen er alles aan om ook deze crisis met ons hoofd boven water te blijven, geen drive-in, maar een walk-in”.

De eigenaren van Rossetti zagen steeds meer collega-horecaondernemers een eigen drive-in beginnen. “Helaas hebben wij daar, hier geen ruimte voor, maar zo kwam ik op het idee een walk-in buffet te beginnen. Het is een beetje zoals in het restaurant van een all-inclusive vakantie, alleen neem je het eten nu mee naar huis.” aldus Gigi.

Gegevens:

  • Ristorante Rossetti: Emmastraat 10-12 Velp
  • Telefoon: 026 3644084  –  bereikbaar vanaf 14:00 uur
  • E-mail: [email protected]

ristorante-Rossetti

X

Meld je nu aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden