Dierendingen Esther Markerink breidt assortiment uit

Foto: Esther Markerink

ADVERTOIRIAL – Sinds 1 november staat Dierendingen Esther Markerink alweer drie jaar elke woensdagmiddag op het Dorpsplein in Rheden.

We zijn onwijs trots dat wij in een korte tijd het vertrouwen van klanten hebben gekregen, niet alleen uit Rheden maar ook uit de omliggende plaatsen. Elke week weer doen we ons best voor de klanten en hun huisdier(en). Daar doen het we voor.

We hebben iets nieuws te melden!

Helaas is onze leverancier van diverse natuurlijke gedroogde producten gestopt. Maar we hebben een prachtig klein bedrijf gevonden die in eigen beheer de producten maakt. Hierdoor gaan we nu onder private label ( Dino’s favoriet of Diesel’s favoriet) de bekende producten leveren, maar breiden ook ons assortiment uit.

Via de diverse sociale kanalen zullen wij u iedere week laten kennismaken met deze producten. Volg ons op Facebook of op Instagram @dierendingenesthermarkerink.

Momenteel hebben we veel aanbod liggen voor de vogels in tuin, de losse pinda’s, zonnebloempitten, strooivoer maar ook pindakaas, vetblokken en mezenbollen!

Genoeg keus om de tuin te versieren met mooie producten voor de vogels! Kom gerust langs, wij zijn staan elke woensdag van 13.30 tot 18.00 uur op de markt in dorp Rheden. Samen met Karel’s Kip maken we een gezellige boel van op de woensdagmiddag.

Standplaatsen in Rheden en regio.

  • Woensdag: Doesburg 07:30-12:30 en Rheden 13:30-18:00 uur
  • Donderdag: Zutphen 07:30-13:00 uur
  • Vrijdag: Didam 08:00-18:00 uur
  • Zaterdag: Wageningen 08:00-17:00 uur

Bezorgen van producten op dinsdag in Duiven, Westervoort, Zevenaar, Arnhem, Velp, Doesburg, Lathum, Giesbeek. In de even weken ook in Neede, Lichtenvoorde en Groenlo.

Welkom namens Dierendingen, Esther Markerink

 

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen