Deur tot deur service van Fysiotherapie Miriam Donders (FMD) lost een praktisch probleem op

Foto: Fysiotherapie Miriam Donders

RHEDEN/HUISSEN – Het voelt misschien heel raar om, als je kanker hebt en midden in een zwaar behandeltraject zit, te praten over hobby’s, werk, sporten of iets anders wat je altijd belangrijk of leuk hebt gevonden. Misschien heb je juist nu het gevoel dat je geen controle meer over je leven hebt. Alles staat nu even stil.

Toch is het nog steeds mogelijk om kwaliteit van leven te hebben. De oncologiefysiotherapeut van FMD helpt je daarbij.

Zowel coach als therapeut

De belangrijkste taak van de oncologiefysiotherapeut is je begeleiden tijdens het hele proces en je te helpen je leven weer in de hand te krijgen. We zorgen er voor dat je niet meer het gevoel hebt dat de kanker je hele leven beheerst. Centraal staan jouw doelen en het verbeteren van jouw kwaliteit van leven. Voor sommigen betekent dat weer aan het werk gaan. Anderen willen graag de taken in het huishouden kunnen uitvoeren of weer kunnen genieten van een hobby.

Wat daar voor nodig is, is voor elke cliënt verschillend. Een belangrijk deel bestaat in ieder geval uit voorlichting over de veranderingen in je lichaam en je hormonen en de gevolgen voor je slaap- en eetpatroon. Want hoe meer je weet, hoe minder bang je hoeft te zijn voor wat komen gaat.

Oncologiefysiotherapie

Heel praktisch helpt oncologiefysiotherapie zowel voor, tijdens als na de behandeling in het ziekenhuis. De therapeut helpt je om op jouw niveau fit te worden en te blijven. Bovendien behandelen we ook de klachten die je krijgt als gevolg van de behandelingen zoals oedeem, verminderde spierkracht, stijve gewrichten, stug littekenweefsel, vermoeidheid en pijn in je lichaam.

De oncologiefysiotherapeut is het centrale aanspreekpunt voor al jouw vragen en klachten. We werken heel nauw samen met je huisarts en andere zorgverleners zoals een ergotherapeut, diëtist, psycholoog of logopedist. Dus wat je vraag of klacht ook is, je kunt altijd bij ons terecht en hoeft niet zelf op zoek te gaan naar de juiste specialist.

(Tekst gaat verder onder de foto)

Fysiotherapie Miriam Donders

Deur tot deur service

De beste plek voor een fysiotherapiebehandeling is onze eigen locatie waar we alle ruimte en faciliteiten hebben. In de praktijk blijkt dat soms een uitdaging te zijn voor onze cliënten. Ze zijn afhankelijk van anderen of aangewezen op het openbaar vervoer om naar de afspraak te komen. Fysiotherapie Miriam Donders heeft daarom de unieke haal- en brengservice in het leven geroepen. Met onze speciale auto halen we je gratis op en brengen je weer thuis. Deze service is voor al onze cliënten van onze praktijk in Rheden.

Voor een behandeling bij de oncologiefysiotherapeut is een doorverwijzing van de huisarts of specialist nodig. Maar je kunt ook eerst een afspraak maken voor een vrijblijvend intakegesprek bij Merian Sluiter of Hanneke Buijvoets van FMD (ook wel bekend als Fysiotherapie Miriam Donders), Groenestraat 42 in Rheden. Ga naar fysiomiriamdonders.nl voor meer informatie of bel 026 – 49 55 103.

Het nieuws van rheden.nieuws.nl gemakkelijk volgen? Like dan ook onze Facebookpagina, volg ons op Twitter of LinkedIn en Instagram of krijg gratis onze dagelijkse of wekelijkse nieuwsbrief.

X

Meld je nu aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden

Cookieinstellingen