Auto te koop? Zet hem op Rheden Nieuws

Foto:

Vanaf heden heeft u als autobedrijf de mogelijkheid te-koop-staande auto’s aan te prijzen aan de lezers van Rheden Nieuws. 

Via een nieuwe categorie ‘autos’ kan de auto worden getoond in een advertentiebericht. In het bericht kan een foto van het voertuig worden geplaatst. Met een korte omschrijving van de aangeboden auto en een link naar uw eigen website, is het advertentiebericht compleet 
Verspreiding
Het advertentiebericht staat op Rheden Nieuws tot u de auto verkocht heeft, met een maximum periode van één maand. Er worden geen langdurige overeenkomsten afgesloten. U betaalt per bericht, zodat u de kosten helemaal in eigen hand houdt. Geplaatste advertentieberichten worden verspreid via onze Social Media kanalen (Facebook, Twitter en Google+) en via RSS. 
Wat moet u doen?
Stuurt u per mail de beschrijving van de auto, een foto, uw contactgegevens en factuuradres. Na ontvangst van het bericht neemt Rheden Nieuws met u contact op ter bevestiging. Het is mogelijk het advertentiebericht nog dezelfde dag op Rheden Nieuws te plaatsen.
Kosten? 
U betaalt per advertentiebericht slechts € 25,- (exclusief BTW) 
Uitgebreid
Het is ook mogelijk een uitgebreid advertentiebericht te plaatsen in de rubriek “Zakennieuws” of uw bedrijf onder de aandacht te brengen via een advertentiebanner. Hiervoor gelden andere tarieven en voorwaarden.  
Interesse? 
Neemt u contact met de redactie. Dat kan via mail [email protected] of telefonisch 06-28571685 (bij geen gehoor: 06-31275245)
Over Rheden Nieuws:
Rheden Nieuws is een onafhankelijke, digitale krant en publiceert nieuws en informatie uit de gemeente Rheden en de directe omgeving daarvan. Het maakt deel uit van het landelijke netwerk www.nieuws.nl , zodat het beste lokale nieuws snel landelijke aandacht kan krijgen. Rheden Nieuws wordt beheerd en geëxploiteerd door mensen die wonen in de gemeente Rheden. Momenteel helpen een aantal vaste vrijwilligers er dagelijks aan mee om het meest actuele, lokale nieuws aan de lezer te presenteren. Een bezoek aan http://rheden.nieuws.nl  is gratis en dit blijft in de toekomst ook zo. 

Dynamisch
Nieuws.nl groeit snel. Er zijn nu zo’n 25 lokale nieuwssites door heel Nederland actief. Deze lokale redacties werken samen met een centrale landelijke redactie voor de landelijke nieuwsvoorziening. Op deze manier ontstaat een dynamische nieuwssite. De website http://rheden.nieuws.nl is geschikt voor mobiel gebruik, door middel van een responsive design, wordt de informatie automatisch aangepast aan de grootte van het gebruikte beeldscherm. Een app is in de maak. 

Uw eigen nieuws online
Nieuws.nl en haar lokale redacties blijven innoveren op het gebied van ‘user generated-nieuws’. Dit betekent dat er meer mogelijkheden voor lezers komen om zelf nieuws aan te dragen voor Nieuws.nl en haar lokale redacties. Wilt u uw nieuws en informatie aandragen ter publicatie? U kunt uw bijdrage onder meer per mail toezenden: [email protected]

Over Rheden Nieuws
Rheden Nieuws is opgericht in september 2011. Op de website verschijnt dagelijks nieuws en informatie vanuit de gemeente Rheden en omliggende gemeenten. Maandelijks genereren we op dit moment zo’n 130.000 bezoeken  en de groei is er nog lang niet uit. Bezoekers van Rheden Nieuws zijn voornamelijk mannen en vrouwen tussen 25 en 63 jaar oud.
Op de hoogte blijven van ons laatste nieuws via Facebook? Klik HIER en druk op “Vind ik leuk”. Liever via Twitter? Volg ons via @HetRhedenNieuws
Klik HIER wanneer u zich wilt aanmelden voor de nieuwsbrief.
Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen