Jubileumfeest Speelotheek Dieren

Foto:

DIEREN – Speelotheek Dieren viert dit jaar haar 30 jarig bestaan met een jubileumfeest. Dit feest voor kinderen vindt plaats op zaterdag 24 mei tussen 10.00 en 15.00 uur in en rondom ‘ de Oase’ aan het Ericaplein te Dieren. De toegang is gratis.

Kinderen kunnen deze dag springen op het springkussen, deelnemen aan het speelparcours buiten, spellen spelen, spelen in de bouwzaal en de allerkleinsten kunnen zich vermaken in de peuterhoek. Daarnaast zijn er gedurende de dag meerdere activiteiten gepland. 
Zo zal de dag geopend worden met de prijsuitreiking van de kleurwedstrijd ter ere van het 30-jarig bestaan. Daarna, tussen 10.30 en 12.00 uur, kunnen kinderen zich laten schminken of op de foto gaan met hun favoriete speelgoed. Vanaf 11.00 uur kunnen kinderen vanaf 6 jaar deelnemen aan workshops en de dag wordt feestelijk afgesloten met een ballonnenwedstrijd. Kom er is genoeg te doen!
Natuurlijk is er deze dag naast alle activiteiten ook informatie te verkrijgen over de speelotheek, speelgoed en spelen. Kijk voor meer informatie over dit jubileumfeest  of over de speelotheek  op: www.speelotheekdieren.nl 
De vrijwilligers van de speelotheek verwelkomen u en uw kinderen graag op ons jubileumfeest, samen maken we er een gezellige en feestelijke dag van.
Op de hoogte blijven van ons laatste nieuws via Facebook? Druk op de “Vind ik leuk”-button. Liever via Twitter? Druk op de “Follow”-button. Klik HIER wanneer u zich wilt aanmelden voor de nieuwsbrief.
spelotheekdieren1
Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen