Velpse modelbouwer maakt van zijn hobby zijn baan

VELP – De 50-jarige uit Velp afkomstige John de Beijer was al fanatiek modelbouwer met een voorkeur voor militaire bouwdozen. Omdat een groot deel van zijn werkervaring binnen defensie ligt, kwam de nadruk bij het bouwen te liggen bij militaire modellen. 

Door zijn defensie achtergrond en contacten binnen deze wereld kan hij vooral de militairen bouwdozen historisch dan wel technisch correct opbouwen. De heer de Beijer bouwt nu in opdracht van bijvoorbeeld een organisatie als een Gelders verzetsmuseum, schaalmodellen van militaire vliegtuigen. 
Naast opdrachten van organisaties krijgt de heer de Beijer nu steeds meer opdrachten van particulieren die hun geliefde bouwdoos professioneel opgebouwd willen hebben. Vaak nog met een extra verzoek het object binnen een modellandschap of situatie te plaatsen. 
nuba5bbmqpenzv9nty7lstttz
Zijn persoonlijke voorkeur ligt bij militaire bouwdozen maar ook niet militaire bouwdozen kan hij voor klanten natuurgetrouw opbouwen. Modelopbouwverslagen en adviezen doen zijn klantenkring op dit moment groeien. 
Wat eerst nog een vriendendienst was om modellen voor derden op te bouwen groeit nu langzaam uit tot bedrijfsmatige werkzaamheden. Voor diverse werkzaamheden zijn natuurlijk diverse tarieven bespreekbaar. De heer de Beijer verwacht dat door de komende diverse oorlogsherdenkingen, zoals de 70 jaar Slag om Arnhem, de werkzaamheden zullen toenemen. 
De heer John de Beijer is voor informatie of bouwopdrachten te bereiken via; 
06-11519293, Mail; [email protected], voor foto’s zie:


Op de hoogte blijven van ons laatste nieuws via Facebook? Klik HIER en druk op “Vind ik leuk”. Liever via Twitter? Volg ons via @HetRhedenNieuws
Klik HIER wanneer u zich wilt aanmelden voor de nieuwsbrief.
cldkqdyvfiy6ftla2v5wq0uu4
Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen