Staatssecretaris Dekker ervaart talenten bij kinderen op de Roncallischool Velp

Foto: Theo Jansen, rheden.nieuws.nl

VELP – Op maandag 19 januari brengt staatssecretaris Dekker (onderwijs) een bezoek aan de Roncallischool in Velp. Hij bezoekt de school in verband met de aftrap van een samenwerkingsverband gericht op talenten bij kinderen.

Voorafgaand aan die aftrap wilt de staatssecretaris graag een school voor basisonderwijs bezoeken waar gewerkt wordt met de talenten van kinderen en waar die talenten worden gestimuleerd.

De Roncallischool is geselecteerd om de staatssecretaris op deze maandagmorgen te laten zien en te laten ervaren hoe zij met talenten werken. Ze zullen deze morgen de staatssecretaris rondleiden door onze negen eilanden van de talentenarchipel.

De kinderen van de bovenbouw demonstreren diverse activiteiten en laten zo de staatssecretaris zien hoe zij de talenten inzetten binnen onderzoekend, ontwerpend en ondernemend leren. Daarnaast zullen enkele kinderen in gesprek gaan met de staatssecretaris om zo een toelichting te kunnen geven over het werken met talenten.

Na het ontvangen van de Peter Petersenprijs (november 2014) zien we dit als een mooi vervolg en waardering voor het werk dat wij samen met de kinderen verrichten.

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen