Cursus Muziek op Schoot vanaf dinsdag 14 mei van start in Zoomerij Dieren

Foto: Zoomerij Dieren

DIEREN – Vanaf 14 mei kun je samen met je kind in de Zoomerij Dieren deelnemen aan de cursus Muziek op Schoot. De cursus is voor kinderen van 1,5 tot 4 jaar oud en hun (groot)ouders. De muziek creëert een band en stimuleert de creativiteit van kinderen, terwijl voor zowel de kleintjes als de ouders een nieuwe wereld opengaat.

Je maakt gebruik van instrumenten en materialen die geschikt zijn voor de leeftijd van het kind. Het is niet alleen erg leuk, het bevordert ook de taalontwikkeling, de sociale en de motorische ontwikkeling van je kind. De band tussen ouder en kind staat voorop: samen (schoot)spelletjes doen, zingen, spelen en muziek maken. Zowel bekende als nieuwe liedjes komen daarbij aan bod. Daarnaast krijgen de deelnemers inspiratie om thuis verder aan de slag te gaan.

Meer informatie en aanmelden

De cursus is wekelijks van 9.30 tot 10.10 uur, van dinsdag 14 mei t/m dinsdag 18 juni. Voor meer informatie en aanmelden kun je mailen met de docente, Eline Martinius: [email protected]. De kosten bedragen €54,00. Meld je aan vóór 11 mei.

Het nieuws van rheden.nieuws.nl gemakkelijk volgen? Like dan ook onze Facebookpagina, volg ons op X (Twitter) of LinkedIn en Instagram of krijg gratis onze dagelijkse of wekelijkse nieuwsbriefAdverteren op rheden.nieuws.nl bel dan: Dolf Verschuren voor de prijzen en mogelijkheden 06 – 4025 3846.

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen