Wekelijks in beweging met het gezondheidscentrum in Velp

Foto: Nationale Diabetes Challenge 2024

VELP – Het gezondheidscentrum in Velp doet dit jaar mee aan de 10e editie van de Nationale Diabetes Challenge. De organisatoren nodigen inwoners van Velp en Rozendaal uit om vanaf half mei tot en met september wekelijks met ons te gaan wandelen op weg naar een betere gezondheid.

De wandelingen zijn bedoeld voor mensen met diabetes, hart- en vaatziekten, overgewicht en/of een migratieachtergrond. Maar bewegen is goed voor iedereen, dus ook mensen die weer willen beginnen met wandelen (onder begeleiding) zijn van harte welkom.

De challenge wordt afgesloten met een spetterend festival in het Openluchtmuseum in Arnhem op 28 september. De deelnemers wandelen vanaf 16 mei elke donderdag van 15.30 tot 16.30 uur, startend bij de hoofdingang van het gezondheidscentrum in Velp. Deelname is gratis. Voor iedereen die meer informatie wil, wordt op dinsdag 7 mei om 16.00 uur in het gezondheidscentrum in Velp een informatiebijeenkomst gehouden.

Het nieuws van rheden.nieuws.nl gemakkelijk volgen? Like dan ook onze Facebookpagina, volg ons op X (Twitter) of LinkedIn en Instagram of krijg gratis onze dagelijkse of wekelijkse nieuwsbriefAdverteren op rheden.nieuws.nl bel dan: Dolf Verschuren voor de prijzen en mogelijkheden 06 – 4025 3846.

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen