Alles voor buiten in Wereldwinkel Velp nu met kruidig cadeautje

Foto:

VELP – Balkon, grote of kleine tuin: het kweken van groenten en kruiden kan overal. En met de buitenproducten van Wereldwinkel Velp tover je jouw mini-moestuin om in een gezellig zitplekje.

Met een kopje thee of een glaasje wijn in je hand alvast bedenken wat je vanavond gaat koken: Thaise groene curry met zelfgekweekte courgette bijvoorbeeld of een maaltijdsalade van eigen slasoorten en basilicum.
Ontvang een kruidig cadeautje 
De Wereldwinkel verkoopt diverse bloempotten, waterpotten, vazen en grappige zakjes waar je kruiden in kunt kweken en voorjaarsbloemen een mooi plekje in geeft. Ook voor gerecyclede krukjes en kastjes kun je bij ons terecht. Uit Mexico zijn er veel kleurige producten van keramiek die elk terras en balkon opfleuren. 
Wie het zoekt in de robuuste beelden van springsteen uit Afrika vindt in Wereldwinkel Velp zeker iets van zijn gading. Koop je in mei of juni een buitenproduct (in de ruimste zin van het woord), dan ontvang je zolang de voorraad strekt een kruidig cadeautje.
Fairtrade 
De Wereldwinkel is dé fairtrade cadeauwinkel van Nederland. Met de verkoop van fairtrade producten investeert de Wereldwinkel in een leefbare wereld voor iedereen. Elk product uit het assortiment is met zorg en volgens de fairtrade criteria geproduceerd en ingekocht. 
Ondernemers in ontwikkelingslanden krijgen op deze manier toegang tot de Europese markt en daarmee de kans een beter bestaan op te bouwen. De 7.000 vrijwilligers in 239 Wereldwinkels maken hiermee duidelijk dat het in de wereld ook anders kan. Dat armoede wél bestreden kan worden. 
Koop je een cadeau in één van deze winkels, dan draag je daaraan bij.
Wereldwinkel Velp zit aan de Hoofdstraat 41. http://www.wereldwinkelvelp.nl
Op de hoogte blijven van ons laatste nieuws via Facebook? Druk op de “Vind ik leuk”-button. Liever via Twitter? Druk op de “Follow”-button. Klik HIER wanneer u zich wilt aanmelden voor de nieuwsbrief.
alles-voor-buiten1
Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen