Ellecom viert dorpsfeest op zondag 24 september

Foto: gemeente Rheden

ELLECOM – Ellecom viert haar Dorpsfeest op zondag 24 september, De gemeente Rheden staat dit jaar in het teken van ’Rheden 450 jaar’. En die verjaardag wordt groots gevierd in alle zeven dorpen van de gemeente. In Ellecom start het feestje op zondag 24 september.

Het Dorpsfeest begint met een koffieconcert om 11:00 uur op het Friedhof van Harmonieorkest De Club uit Didam met Ellecomse en Dierense muzikanten. De club is een vereniging waar gezelligheid én muzikaliteit belangrijk zijn. Het orkest komt met ongeveer 60 muzikanten uit in de 1e divisie, en staat sinds 2020 onder leiding van Paul van Dalen. De muziek varieert van klassiek tot modern en van musical tot swingende hits.

Daarna volgt een dorpslunch. Dit begint om 12.30 uur. Dan treffen de dorpelingen elkaar op het dorpsplein bij een burenbuffet met zelf meegebracht eten, ook om te delen. Er is ook een optreden van Excelsior, vijf dames met de naam de sweet inspiration treden op en de soulband Brand New Bag met roots in Ellecom. De middag wordt afgesloten met een optreden van soulband Brand New Bag.

Het nieuws van rheden.nieuws.nl gemakkelijk volgen? Volg en Like dan ook onze Facebookpagina, volg ons op Twitter of LinkedIn en Instagram of krijg gratis onze dagelijkse of wekelijkse nieuwsbriefAdverteren op rheden.nieuws.nl bel dan: Dolf Verschuren voor de prijzen en mogelijkheden 06 – 4025 3846.

Dossier: 450 jaar Rheden
Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen