Dorpsfeest Laag-Soeren met Rhedense Touwtrekwedstrijd op 1 oktober

Foto: gemeente Rheden

LAAG-SOEREN – Op 1 oktober 2023 vindt het Laag-Soerense dorpsfeest plaats ter ere van het 450-jarig bestaan van de gemeente Rheden. Het belooft een gezellige dag te worden voor jong en oud, met tal van activiteiten en optredens.

Vanaf 13:30 uur is er inloop en om 14:00 uur begint de bingo. Om 15:30 uur starten de Rhedense touwtrekwedstrijd en de kinderdisco. Vanaf 16:40 uur is er muziek, verzorgd door Connect Voices, Sempre Crescendo en Starters. Om 18:30 uur barst het feest los met DJ Partysound Together.

Op het evenemententerrein aan de Bosrichterlaan 1 is er voor iedere leeftijdsgroep iets leuks te beleven. Zo is er bijvoorbeeld een springkussen voor de kinderen. Er kunnen leuke prijzen gewonnen worden bij de bingo en de touwtrekwedstrijd. Daarnaast is er volop eten en drinken verkrijgbaar.

Aan alle andere dorpen de uitdaging om langs te komen om deel te nemen aan het gezellige programma. Het belooft een gezellige dag te worden die je niet wilt missen!

Maar wat eigenlijk helemaal top zou zijn, hebben jij en een aantal dorpsgenoten zin in een sportieve uitdaging? Kom dan naar de gemeentelijke touwtrekwedstrijd op 1 oktober 2023 om 15:30 uur op Bosrichterlaan 1 in Laag-Soeren! We gaan de gemeentelijke kampioenschappen organiseren waarbij de teams bestaan uit mannen en vrouwen. Dus trommel je vrienden en dorpsgenoten op kom naar onze dorpsdag! Het winnende team wint een leuke prijs. Iedereen is welkom! Tot dan!

Het nieuws van rheden.nieuws.nl gemakkelijk volgen? Volg en Like dan ook onze Facebookpagina, volg ons op Twitter of LinkedIn en Instagram of krijg gratis onze dagelijkse of wekelijkse nieuwsbriefAdverteren op rheden.nieuws.nl bel dan: Dolf Verschuren voor de prijzen en mogelijkheden 06 – 4025 3846.

Dossier: 450 jaar Rheden
Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen