Wijnfestival bij Middachten voor goede doelen gemeente Rheden

Foto: Stichting Deel en Geef Door

DE STEEG – Op vrijdag 22 september 2023 zal de stichting “Deel en geef door” in samenwerking met Kasteel Middachten in de Steeg en de gemeente Rheden een wijnfestival organiseren (met lokale wijnhandelaren) voor ondernemers uit, met name, de gemeente Rheden.

Gemeente Rheden 450 jaar!

Dit alles gebeurt in het kader van Gemeente Rheden 450 jaar! Tijdens dit wijnfestival zijn ondernemers in de gelegenheid om wijnen te proeven en worden ze getrakteerd op heerlijke culinaire hapjes in de vorm van een “walking dinner”. Ondertussen kan er natuurlijk genetwerkt worden terwijl men kan genieten van al het moois dat de tuin van Kasteel Middachten te bieden heeft.

Veiling voor het goede doel

Ook zal er tijdens dit evenement een grote veiling georganiseerd worden. Tijdens deze veiling kunnen de ondernemers bieden op schitterende veilingkavels zoals; culinaire dinerarrangementen in de gemeente Rheden, een elektrische fiets van natuurlijk de Koninklijke Gazelle, een ontwikkelingssamenwerkingsreis naar Albanië/Kosovo en misschien kan er wel geboden worden op een diner bij onze burgemeester thuis.., naast vele andere mooie veilingkavels zal er ook nog het nodige entertainment voorgeschoteld worden aan de bezoekers.

Goede doelen

Doel van dit evenement is om gelden op te halen voor verschillende goede doelen in de gemeente Rheden. Welke doelen dit zijn wordt bekend gemaakt tijdens een persconferentie op kasteel Middachten in april.

Informatie

  • Datum: vrijdag 22 september, 2023
  • Tijdstip: 17:00 tot 21:00
  • Locatie: Landgoed Middachten, De Steeg

Het nieuws van rheden.nieuws.nl gemakkelijk volgen? Like dan ook onze Facebookpagina, volg ons op Twitter of LinkedIn en Instagram of krijg gratis onze dagelijkse of wekelijkse nieuwsbriefAdverteren op rheden.nieuws.nl bel dan: Dolf Verschuren voor de prijzen en mogelijkheden 06 – 4025 3846.

Dossier: 450 jaar Rheden
Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen