Velpse ondernemers zetten medewerkers verzorgingshuizen in het zonnetje

Foto: Juweliershuis Aalbers

VELP – Banketbakkerij Teunissen en Juweliershuis Aalbers uit Velp brengen op donderdagochtend 9 april een bezoek aan verzorgings- en verpleeghuizen in Velp om hun blijk van waardering uit te spreken voor de medewerkers in deze moeilijke corona-tijd.

Dit doen zij met van de bekende overheerlijke gebakjes van Banketbakkerij Teunissen en door het aan ieder huis aanbieden van tien zilveren zogenaamde “Heldenvleugels”. De handgemaakte zilveren speldjes zijn een gezamenlijk initiatief met een van Nederlands grootste sieradenateliers die deze HeldenVleugel heeft ontworpen. De opbrengst van de speld met een prijs van € 7,50 komt ten goede aan het Rode Kruis.

Op deze wijze proberen deze ondernemers toch ook in deze tijd iets extra te doen voor de vele verzorgers en verplegers in deze zware, soms extra moeilijke dagen.

Donderdagmorgen worden om 10.30 uur de eerste tien spelden en gebakjes aangeboden bij De Biesdel in Velp. Daarna volgen: ‘t Jachthuis, de Thuiszorg, Innoforte, Het Lorentzhuis, Oosterwolde, Zorgresidence Regina, Residence Montebello, Attent, De Herbergier en Wonen bij September.

Het nieuws van rheden.nieuws.nl gemakkelijk volgen? Like dan ook haar Facebookpagina, volg hen op Twitter of LinkedIn en Instagram of krijg gratis haar dagelijkse of wekelijkse nieuwsbrief. #RHEDENNIEUWSISERVOORJOU.

Het nieuws van rheden.nieuws.nl gemakkelijk volgen? Like dan ook haar Facebookpagina, volg hen op Twitter of LinkedIn en Instagram of krijg gratis haar dagelijkse of wekelijkse nieuwsbrief.

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen