Amnesty International activiteit in de Serre van Rozendaal

Foto: rheden.nieuws.nl

ROZENDAAL – De Universele Verklaring van de Rechten van de Mens en het werk van Amnesty International. Alle lidstaten van de V.N. hebben de Universele Verklaring ondertekend. Maar papier is geduldig.

Naast de Verklaring zijn er ook een aantal Verdragen gesloten die door meer en meer landen zijn geratificeerd, dus tot wet verheven. Zo is langzaam maar zeker de Internationale Wetgeving op het gebied van Mensenrechten ontstaan.

Enkele vertegenwoordigers van de afdeling Velp-Rozendaal van Amnesty International zullen op 8 juni 2022 een korte video vertonen over deze ontwikkeling en over het werk van Amnesty. Daarna zullen ze, ondersteund door een presentatie middels PowerPoint, van gedachten wisselen over het belang van de mensenrechten en over de opvattingen van Amnesty , twijfels en vragen hierbij.

Amnesty belooft een gevarieerd programma en een onderhoudend samenzijn.

De Serre  van Rozendaal is geopend van 10.00 uur tot 12:30 uur. De activiteit zal rond 10:30 uur beginnen. Iedereen is welkom!

Het nieuws van rheden.nieuws.nl gemakkelijk volgen? Like dan ook onze Facebookpagina, volg ons op Twitter of LinkedIn en Instagram of krijg gratis onze dagelijkse of wekelijkse nieuwsbriefAdverteren op rheden.nieuws.nl bel dan: Dolf Verschuren voor de prijzen en mogelijkheden 06 – 4025 3846.

 

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen