Theatergroep IMPact gaat over de GRENS

Foto: IMPact

VELP – Improvisatie theatergroep IMPact speelt op zondag 21 mei een grensverleggende voorstelling: IMPact gaat over de GRENS. Het publiek wordt, zoals altijd, actief betrokken voor inspiratievolle input voor de diverse scenes. De voorstelling begint om 14:00 uur, de zaal is vanaf 13:30 uur geopend.

Input vanuit het publiek

Waar de scène zich afspeelt en wat de spelers daar aantreffen of hoe ze elkaar kennen, de aanwijzingen en suggesties worden altijd aangereikt door het publiek.
Tijdens het spel moeten de spelers snel op elkaar reageren, hierdoor ontstaan onverwachte komische en soms hilarische situaties.

Ook deze show staan er een aantal improvisatie klassiekers op het programma, zoals de briefjesgame en de Irish drinking song, maar ook nieuwe verrassende spellen. Uiteraard allemaal op de door IMPact geïntroduceerde, karakteristieke wijze waarbij de grenzen deze keer worden verlegd.

Gaat IMPact over de grens, of gaat IMPact de grens over? Beleef het mee en ga op reis naar het onbekende!

Reserveer nu uw kaartje. De afgelopen jaren heeft IMPact steeds voor volle zalen gespeeld. Bij de voorstelling in oktober IMPact maakt het te BOND moesten mensen worden teleurstellen omdat de kaartjes uitverkocht waren.

Wees er dus snel bij en reserveer uw kaartjes nu bij Kastanjelaan 13. https://kastanjelaan13.nl/event/21-mei-2017-voorstelling-theatergroep-impact/

Ook voor festivals en feesten

Naast deze shows verzorgt IMPact ook voorstellingen op maat voor bijvoorbeeld festivals, verjaardagen of (bedrijfs)feesten. Zo speelden ze al op de Uitboulevard en op het Breinfestijn in Deventer. Maar ook voor kleinere gezelschappen maakte IMPact geheel persoonlijke voorstellingen.

Over IMPact

IMPact is een improvisatie theatergroep uit Velp en is in mei 2012 ontstaan uit een groepje mensen dat elkaar leerde kennen op een theatersport cursus. Sinds september van datzelfde jaar oefent het gezelschap wekelijks in het theater Kastanjelaan 13 in Velp. Daar geven ze ook een paar keer per jaar een ruim 2 uur durende voorstelling aan de hand van één thema. De groep bestaat momenteel uit 7 personen: Matteo Kooman, Arwin Kortleever, Rodney Cesar, Robin Klaassen, Anoek van Korlaar, Tessa de Been en Eric Kiers.
IMPact heeft over de jaren heen de volgende voorstellingen in Kastanjelaan 13 gegeven: IMPact zet de bloemetjes binnen, IMPact speelt LICHT, GEEF JE OVER aan IMPact, IMPact laat zich VERRASSEN, IMPact speelt TEAMGEESTIG, IMPact maakt NIEUWSGIERIG, IMPact speelt met VUUR en IMPact maakt het te BOND
.

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen