Bijenstal op Heiderust heet nu officieel Ohms Immenhof

RHEDEN – Tijdens een bijeenkomst in februari, waarop Arthur Ohm, afscheid nam als voorzitter van de Imkervereniging Arnhem-Velp en omstreken, onthulde wethouder Ronald Haverkamp al, dat de bijenstal op Heiderust Ohms Immenhof” zou gaan heten.

Op vrijdag 21 april is de bijenstal op begraafplaats en gedenkpark Heiderust officieel ‘omgedoopt’ tot Ohms Immenhof. Arthur Ohm en wethouder Haverkamp bevestigden samen het naambordje aan de bijenstal.

Dankzij de inspanningen van de heer Ohm werd de bijenstal op begraafplaats en gedenkpark Heiderust een feit. In samenwerking met de Imkervereniging Arnhem-Velp en omstreken en gemeente Rheden is in 2016 de Bijenstal geplaatst op de begraafplaats aan de Lentsesteeg in Rheden.

Natuurbegraafplaats

Begraafplaats en gedenkpark Heiderust is een van de drie gemeentelijke begraafplaatsen van de gemeente Rheden. Het is misschien wel een van de mooiste begraafplaatsen van ons land. Het heuvelachtige en ruime terrein is bosachtig met hier en daar een gras- en heideveld.

Er zijn veel sfeervolle doorkijkjes en beschutte hoekjes. Bovendien beschikt Heiderust over een natuurbegraafplaats aan de rand van het terrein. Zo lijkt de begraafplaats over te gaan in het Nationaal Park de Veluwezoom.

Wandelen

De gemeentelijke begraafplaatsen zijn dagelijks geopend. Bezoekt u begraafplaats Heiderust? Neem dan een kijkje bij de bijenstal of maak een mooie wandeling van ongeveer twee kilometer langs de uitgezette route.

Klik op de bovenste foto voor meer foto’s.

Lees ook:

Ohms Immenhof

 

 

 

Reacties

X

Meld je nu aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden