Demonstratie AGA fornuis in AGAhuis Ellecom

Foto:

ELLECOM – Zaterdag 13 december om 14 uur opent Het AGAhuis in Ellecom haar deuren. Er is geen fornuis dat zo heerlijk kookt als de AGA. Een AGA fornuis heeft altijd iets magisch en veel mensen denken dat het ingewikkeld is. 

Eigenaresse en kookdocente Mick Stomp van Het AGAhuis zal laten zien dat het juist heel gemakkelijk is. De ovens van de klassieke cooker doen het werk en door de warmte van het gietijzer behouden gerechten hun smaak en vocht veel beter. Er is geen fornuis dat zoveel gemak biedt. Alle ovens hebben een verschillende temperatuur en er is geen smaakoverdracht, dus meerdere gerechten kunnen met gemak in dezelfde ovens.
Dit fornuis past in ieder huis
In Het AGAhuis zijn alle AGA varianten te bewonderen. Zowel de klassieke cookers die de warmte opslaan en verspreiden als de moderne varianten die je aanzet naar wens. Er is al een AGA fornuis te koop van 60 cm met vier gaspitten en twee ovens. En sinds kort is daar de cookervariant bij, de City Sixty. Verder zijn ook de prachtige Six Four en Masterchef met zes gaspitten en vier ovens in het AGAhuis te bewonderen.
Als je van koken houdt, weet je dat het heerlijk is om meerdere ovens te hebben. Want koken met de oven geeft veel meer rust en geeft je tijd om andere dingen te doen. Heb je meerdere ovens dan heb je ook de mogelijkheid van verschillende temperaturen.
De demonstratie vindt plaats op de vieroven warme AGA cooker in de landelijke keuken van Het AGAhuis aan de Binnenweg 32 te Ellecom. Het begint om 14:00 uur en zal tot 16:00 uur duren. Aansluitend en gedurende de demonstratie zal Mick u meenemen naar de showroom om de verschillende modellen en kleuren (AGA fornuizen zijn in 14 kleuren te koop) te laten zien. 
Aanmelden wordt enorm gewaardeerd. Dit kan via [email protected] of 0313-416200
Op de hoogte blijven van ons laatste nieuws via Facebook? Klik HIER en druk op “Vind ik leuk”. Liever via Twitter? Volg ons via @HetRhedenNieuws
Klik HIER wanneer u zich wilt aanmelden voor de nieuwsbrief.
'
article
42668
ELLECOM – Zaterdag 13 december om 14 uur opent Het AGAhuis in Ellecom haar deuren.
https://rheden.nieuws.nl/agenda/42668/demonstratie-aga-fornuis-in-agahuis-ellecom/
2014-12-09T18:38:59+01:00
https://rheden.nieuws.nl/media/sites/280/2014/12/nqd6z9bpyq7s5ynl6h4m210px-agahuis-gele-keuken-3-img7103.jpg
Agenda