Huisdier van de week: Ontmoet Nova!

Foto: Dierentehuis Arnhem en omstreken

VELP – Nova is een enthousiaste hond, ze komt iedereen vrolijk begroeten. Nova zit vol energie, wat ze graag samen met haar nieuwe baas kwijt raakt. Dierentehuis Arnhem en omstreken plaatst haar niet bij kleine kinderen omdat de verwachting is dat ze die in haar enthousiasme onderste boven loopt.

Dierentehuis Arnhem en omstreken plaatst Frankie en Maddie niet bij kinderen of in een druk huishouden. Andere huisdieren stellen ze ook niet op prijs. Het zijn binnen katten, ons advies is ook om ze niet naar buiten te laten. Frankie en Maddie worden samen geplaatst.

Dierentehuis Arnhem & omstreken, gelegen aan de Larensteinselaan te Velp is een welkom tijdelijk onderkomen voor veel huisdieren. Deze huisdieren verdienen allemaal een nieuw thuis, geef deze dieren een tweede kans!

De herkomst van de dieren is wisselend, maar in het algemeen hebben zij gewoon veel pech gehad. Wekelijks roept het Dierentehuis één van de dieren uit tot ‘HUISDIER van de WEEK’. Deze week is dat Nova.

(Tekst gaat verder onder de foto)

Nova - Dierentehuis Arnhem en omstreken

Diernummer 27535

Voor meer informatie: https://www.dierentehuisarnhem.nl/product/nova/.

Heeft u interesse? Geeft u Nova een tweede kans?

Neem dan contact op met Dierentehuis Arnhem & omstreken. Dit kan door te bellen met 026 – 36 19 861, of te mailen naar [email protected]. U kunt natuurlijk ook langskomen tijdens de openingstijden op maandag tot en met zaterdag van 13.00 tot 16.30 uur.

Wilt u meer informatie over Dierentehuis Arnhem & omstreken, of wilt u hen graag steunen, kijk dan op: http://www.dierentehuisarnhem.nl.

Nova - Dierentehuis Arnhem en omstreken

Dierentehuis Arnhem e.o.

X

Meld je nu aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden