Ontmoet Ollie B. Bommel en Tom Poes in Rozendaal

Foto: rheden.nieuws.nl

ROZENDAAL – Op zondag 8 september organiseert de MTVC, de vereniging van liefhebbers en verzamelaars van het werk van Marten Toonder vanaf 11:00 tot 17:00 uur een Bommelbeurs en Bommeldag bij en in kasteel Rosendael in Rozendaal.

Programma Bommelbeurs en Bommeldag

Er is een zeer gevarieerd programma met onder meer lezingen door de Bommelkenners Rob Barnhoorn, Klaas Driebergen en Pim Oosterheert en signeren Toondertekenaars Tim Artz en Henrieke Goorhuis.

Liefhebbers van het werk van Marten Toonder kunnen met tal van standhouders, waaronder Toonder uitgeverij Cliché, Museum de Bommelzolder en de MTVC van gedachten wisselen op de Bommelbeurs. In het souterrain worden er doorlopend animaties en films van en over Marten Toonder vertoond.

Voor alle leeftijden is er een speurtocht naar de Bommelsterren in het park rondom het kasteel, kinderen kunnen zich laten schminken als de bekende witte poes of zijn onafscheidelijke vriend, de heer van stand en zijn er workshops voor het maken van teksten bij tekeningen en het inkleuren van tekeningen.

Dat de ware Ollie B. Bommel en Tom Poes fan met dit tweetal op de foto kan, spreekt voor zich.

De entree is gratis en u kunt uw auto of fiets tevens gratis parkeren! Het kasteel en park is deze dag tegen gereduceerd tarief te bezoeken.

Adres: Kasteel en Park Rosendael, Rosendael 1, 6891 DA Rozendaal. Kijk voor meer informatie op: www.toondertijd.nl.

Het nieuws van rheden.nieuws.nl gemakkelijk volgen? Like dan ook onze Facebookpagina, volg ons op Twitter of LinkedIn en Instagram of krijg gratis onze dagelijkse of wekelijkse nieuwsbrief.

X

Meld je nu aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden