Column: Corona stop

Foto: Sebastiaan Torenhof

COLUMN – De tijd lijkt wel stil te staan, iedereen zal het ervaren. Niets gaat door en alle mooie plannen worden vooruitgeschoven. Vooruit naar een tijd dat we hopelijk kunnen zeggen ‘de pandemie is voorbij, het virus is verslagen’.

Dat geld ook voor mij en al mijn mooie plannen voor dit jaar. Ik blijf natuurlijk lekker schrijven en de vele puntjes op de vele ‘i’s’ zetten.
Maar voor nu heb ik even besloten mijn columns op pauze te zetten. Erg gebeurd weinig, en ook zijn er nu belangrijkere dingen in de wereld dan Sebastiaan en zijn boekkie.

Daarom wens ik iedereen een gezonde en vooral hoopvolle paar maanden toe en zullen mijn columns weer verder gaan als het ‘normale’ leven dat ook doet.

In de tussentijd zal ik wel een nieuw verhaal online zetten, dagelijks als het lukt. Even iets om de dagelijkse werkelijkheid te ontvluchten.
Het eerste deel hiervan is, zeer binnenkort, te vinden op mijn website: www.sebastiaantorenhof.nl

Pas goed op jezelf en op elkaar.

Sebastiaan is ook te volgen op:  Facebook.

https://rheden.nieuws.nl/column/. Het nieuws van rheden.nieuws.nl gemakkelijk volgen? Like dan ook onze Facebookpagina, volg ons op Twitter of LinkedIn en Instagram of krijg gratis onze dagelijkse of wekelijkse nieuwsbrief.

X

Meld je nu aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden