Zandschilderen en stenen kunstwerken maken bij het Gelders Geologisch Museum

VELP – Op dinsdag 3 januari 2023 kan je bij het Gelders Geologisch Museum een prachtig kunstwerk van zand gaan maken.

Zand bestaat eigenlijk uit allemaal hele kleine steentjes. Die hebben ze hier in allemaal mooie kleuren om mee aan de slag te gaan. Je kunt kiezen uit verschillende kleurplaten om jouw kunstwerk op te maken, maar je mag natuurlijk ook jouw eigen ontwerp bedenken.

Als jouw schilderij ligt te drogen, mag je ook een eigen stenen kunstwerk maken. Dat kan een muis zijn, maar natuurlijk ook een minion of een vogel of een hele ander creatie.

Beide kunstwerken neem je natuurlijk mee naar huis. Leuk, voor op je kamer, maar ook als cadeautje. Ook is een consumptie inbegrepen bij de prijs van € 8,-. Ze starten de 3e om 10:00 uur en rond 12:00 uur zijn ze klaar. Het is bedoeld voor kinderen van 6 t/m 12 jaar. Aanmelden kan via 026-3642996 tijdens openingstijden (di-zo 12:00-17:00 uur). De groep is maximaal 12 personen.

Welkom tijdens de schoolvakantie bij het Gelders Geologisch Museum, Parkstraat 32, Velp (www.geologischmuseum.nl).

Het nieuws van rheden.nieuws.nl gemakkelijk volgen? Volg en Like dan ook onze Facebookpagina, volg ons op Twitter of LinkedIn en Instagram of krijg gratis onze dagelijkse of wekelijkse nieuwsbriefAdverteren op rheden.nieuws.nl bel dan: Dolf Verschuren voor de prijzen en mogelijkheden 06 – 4025 3846.

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen